Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
22930-nak bizonyítani kell, meg kell tartani visszafele. Végülis, ilyen kiflit vártam, csak kicsit megtekerték. Először UP, utána CSATT. De ehhez át kell vinnie a 22930/22860-at.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 23090, ez az első, ami "gondolkodós". (m5-re átrakod és látod) köv 23140 23220 ez fölött még az apácák is ledobják a ruhájukat.....ójajj atyám ne büntesd őket!
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 1h boliközép: 22800 (mit az Isten, erről pattant) 1H boli ritkán van így kitágulva, ez okozza a fel-le nagy volumenű volát. 4h közép 22642, a gyertya lóg a levegőben. HA fordulna, 22800 alá jönne, akkor 4h közép Alsóhangon megvan. napos közép 22400 délelőtt 23140 benne van: utána jöhetnek a szar trump hírek.
Kedden életbe léptek a Kanadával, Mexikóval, és Kínával szembeni új vámok, de úgy látszik, hogy nem kell sokat várni az újabb nagy fordulatra, hiszen Howard Lutnick amerikai kereskedelmi miniszter arról beszélt, hogy Trump még szerdán bejelentést tehet egyfajta kompromisszumos megoldásról Kanadával és Mexikóval. Ez jó hír a longosoknak, kicsi fellélegzés!
A nasdaq tegnap este baszki 25 perc alatt visszaadott 400 pontot. Amire megfürödtem és megnéztem a telefont rosszúl lettem! Aztán korrigált. Egy guru azt írja vigyázzunk evvel, mert ez a visszahúzás egy nagyobb esés előszee lehet. De ahogy tegnap a DAXI emelkedett és húzott 100 pontokat a semiből csak pislogtam.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?