Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha figyelted a ts-t, az árjegyzőt már levették. realizált egy 5000db-os. eltűnt mindenki...még dobni se lehetne. 5-10 ponttal a KO előtt. nem szép dolog ez az Erste-s sumákolás. "védik őket".
m30-on nézve, egyre mélyebbre jön "relatíve", pontokról beszélünk", a főbb támaszokat nem érinti, és ez a legnagyobb baj. nasdaq esik 20 pontot, utána megy 300-at. S&P dettó, esett tegnap 15-öt, dax-ot nem hatottam meg, amint fordult, dax up. ez gond.
DAX napi max alatt 10 ponttal. USA (nasi) tegnapi záró alatt 10 ponttal. Tartja a mondás: "jó hírre adni" ? hát...3.fokú égési sérüléseket lehetett szerezni az utóbbi pár napban.... alattuk a GAP, ha a mai zöld marad, az a kitörés megerősítése. Tom írta, visszanéznek a GAP-ig, a tegnapi powell féle "kivárás" bekavart. de ma meg jó adatok, korábbi kamatcsökkentések szele... Minden logikus, csak nem a GAP visszatöltése, főleg nem DAX-nál: 20330-ról 20100-ra.
Kénytelen voltam eladni, mert 12- 15 között nem voltam gépnél, pedig ha lettem volna szuper adok- veszek lehetett volna, mint tegnap, a darab számot úgy meg lehet növelni, hogyha kiütik sem fáj annyira, de 100 ponttal feljebb már nem mertem csinálni, maradt a ts16, legalább ma nyugodtan fogok aludni, aki kitart még azoknak tényleg sok szerencsét kívánok
ez a 4000db-os nem én voltam (szerencsére) még 19300 körül beírtam,h látok egy 6000-7000db-os TL-t, valahol 4000-4500 körül indította a certit. 20100-es célárral, (Akkor azt kalkuláltam), hát, fene se gondolta volna.
nem tudható ...a világ leokosabb metekosai (is) melóznak a nagy alapoknál .....a giga esések erős pánikkal fúszerezve ( kezükben a baráti firkászok ill az az alap , hogy a fosatós cikkekre hajlamosabb az emberek zöme ráklikkelni) jó alkalmak a nagy bevásárlásra a gigászoknak ill a nagy nagy emelkedések a lassú lassú kiszállásra....nagy esésnél transzfer irányát valószínűleg magad is kitalálod, sok-sok kisbefektető pénze vándorol át kevés nagy szereplő kezébe... az ökoszisztéma szempontjából ennek pozitív hatása van, a pánikoló, kiszámíthatatlan játékosok helyébe, erős, tapasztalt befektetők lépnek, növelve a rendszer stabilitását..... "Majd szél lesz,majd szélcsend.Minden lesz.Minden volt már...:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?