Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha megnézitek a nasdaq 4h-. ez a 3. impzuls, 2 korrekcióval (1-2-3-4-5ös szerkezet): 17175-17535 17365-17670 17465-? valószínűleg "?" ennek a végén jön majd az ABC korrekció.
egyelőre raktam egy stopot 17460-ra, nasira, nehogy nekem összefossák magukat 1 perc alatt, 17360 alá... jobb ha van stop. ha eljut 17520-ig, rakok rá egy +os stopot 17500-ra.
Én már egy ideje nem longolok. Mindegy mit mutatnak a grafikonok.. Ha egyszer beindul egy esés,az heves lesz,és kijózanító..Nem tudjuk mi fogja kiváltani,de valami ki fogja..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?