Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
9előtt nem ugorhatja meg mert a certi ugye a prompt Dax árhoz van kötve, és minden a kettő 9:00kor nyit. Amúgy én shortban vagyok már másfél hete :D Van egy pici longom is hogy a jelenlegi fájdalmaim csökkentsem vele. Annyi hogy én TS90be.
na de kérem, ez azért brutális hiba...de valahol ez bizonyítja azt az állításom, hogy az erstének nem a certik kiütése a célja, nem az a haszon, hanem a kötések pörgése, a minél több adás-vétel.... Akkor lenne igaz szerintem, hogy a kiütéssel jól járnak, ha egy adott termékre csak short vagy csak long certi lenne, de így ami egyik oldalon csökkenés, az a másikon emelkedés....
Máskor is volt már erre példa, ha 9 előtt ugorja meg egy picivel, valahogy mindig megmarad. Szerintem a zárás föntebb van beállítva a robotnak, mint a rendszernek. De csak tipp.
reggel nyitáskor az árjegyző elkésett szerintem és úgy vette hogy akkor még zárva van, mikor az investing szerint 13922nél jártunk. EZért nem lett kiütve szerintem. Aztán mire árjegyző kolléga felébredt már lerántották.
ETH szerintem még csak most fog vonatra kerülni. BTC isten tudja. Kérdés idén mekkora pénzügyi crash várható. Azért lassan el fogjni a csődhullám ideje is.
igen, 10 óra környékén még 1400on is volt grafikon érték, miközben akkor már régen nem lett volna szabad annyiért visszavenniük...hát lehet valakit nem fognak megdicsérni az Ersténél ma :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?