Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
te csak főidőben tudsz pozit nyitni?így már érthető az izgalmad :-) én személy szerint egyik jelöltet se szeretném ha nyerne,márpedig az csak egyféleképp lehetséges :-)))
Nem szeretnék kimaradni, izgulás van a beszálló miatt... Nem esne jól, ha már a zászlót időben elcsípem, hogy kimaradnak mondjuk a nagy részéből egy esti bezúgas miatt... Délután nem volt esélyem beszállni, megbeszélésen voltam...
Nálam továbbra is a zászló által kivetített "forgatókönyv" az elsődleges iránymutató... holnap egy felszúrás benne lehet, de utána nincs mese el kell indulnia... az adódó célár 10500 környéke továbbra is...12500-t már semmilyen formában nem bírná el az alakzat... nem vagyok poziban, de longot nem szívesen vennék fel...ha viszont nem lesz felrántás, akkor mire belépnék, már késő lehet... adrenalin már most emelkedik, várom az éjjeli órákat és a reggel-t...
Ne temessük ebben sem a zászlót, Trump ügyvédeivel várja az eredményt, vagy ő nyer, vagy bizonytalanság jön, beiktatás kitolódhat, addig mentőcsomag nem lehet. http://www.keptarhely.eu/index.php?upload
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?