Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én egyből betettem eladásra még a 9 órás nyitás előtt úgy, hogy egyből adja el bárhol is áll, mert láttam 11850-11920 között mozog, mondom meghúzzák, akkor szopó...kb. 11880nál zárta, akkor jött meg az árjegyző
Már rajta az eladáson, erre visszaesik...kicsi esély 😁
Törölt felhasználó2020. 11. 04. 10:40
túl ment a szintemen ,így már 215 nél az ellenállás,és benne van a pakliban,hogy csak vissza teszt volt az esés a további long elött,Usa majd délután eldönti az irányt
saxo,hogy rohadna meg :))sp500 meg majdnem 1,platformjukat szeretem,különben már váltottam volna,mondjuk cserébe nem szokott lefagyni a rendszerük,admirál mennyire stabil,mert azért számomra a stabilitás az elsődleges
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?