A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Te is tudod mi következik a B hullám után...C le öt hullámban...ha arányos lesz az A-val, akkor a C (és az egész zigzag szerkezet) mélypontja 11-12.000 körül lehet.
Én megkockáztatom, hogy Jeffrey Kennedy sem mondott ilyet soha, mert szerintem bődületes baromság amit leírtál. Ha igaz lenne, akkor Cimballi sem vázolta volna fel egy 2022 őszi videojában azt a (akkor jövőbeli) lehetőséget ami szerintem most zajlik (hogy egy zigzag B hullámának vége felé járunk). Ő is a legtöbbet Kennedy-től tanulta saját bevallása szerint, mégsem alkalmazta soha ezt az általad említett "szabályt".
Könyvekben sem találod.... Ezért írtam azt. hogy Jeffri Kenedy-től tanultam meg sokat... Javaslom nézd végig ha érdekel a téma és néhány év múlva meg is tanulhatod olyan szinten, hogy használható legyen...
Ne legyen elég ha bárki alátámasztja.... Az elmélet pontjainak leírását csak nagy vonalakban találod meg a neten... ezért nem egyszerű elsajátítani úgy, hogy használható legyen....
"Amikor egy fő hullám elkészül, akkor a korrekció B-hulláma nem mehet bele, nem kezdődhet a fő hullám ötödik hullámának hullámteréből...." Csakhogy nincs ilyen szabály.
Binance. Számlát pár perc alatt meg tudod nyitni a neten, devizaszámládról beutalsz és már kereskedhetsz is. Kereskedésre a Binance tökéletes, alacsony díjak és minden korrekt náluk. Kifizetéseknél is korrektek, ismerőseim között többen is utaltak ki onnan 100-ezer fölötti devizákat, semmi gond nem volt velük a pénzek kiutalásánál. (Arra a számlára utalnak vissza ahonnan beutaltál, ezért jobb ha nagyobb banknál van devizaszámla.) Én 0.5-1.5 BTC vel játszadozom náluk, pénz soha nem utaltam ki tőlük mert arra nincs szükségem, jön az egyéb forrásaimból. Amikor keresek a tradeknek köszönhetően, akkor azokat mindig kiutalom a saját trezoromba. Bemásolom a címet és max. 1-2 perc és megjelenik a trezorban az oda utalt mennyiség. Úgyhogy sem a pénzek kiutalásával sem a coinok kiutalásával nem volt gond.
Ami lemaradt, hogy az amit 5 hullámnak gondoltunk, abból ezért lett A-B-C korrekció ami befejezte a fő hullámot... Azt meg még a nagyon kevés ismeretekkel rendelkezőknek is illene tudni, (ha már vitatkozni szeretnének) hogy egy-egy hullámot tovább lehet bontani, amiben szintén megtalálhatók az 5 hullámok és A-B-C korrekciók is.... Ezért van az, hogy akik csak nagy vonalakban ismerik az elméletet, azok ezt úgy látják, hogy ez össze vissza mehet....
Valóban hasznos volt azoknak akik egy kicsit jobban belelátnak... Amikor egy fő hullám elkészül, akkor a korrekció B-hulláma nem mehet bele, nem kezdődhet a fő hullám ötödik hullámának hullámteréből.... Tehát meg is adtam a választ arra, hogy miért volt fontos szint a 28800.... Úgyhogy itt vált világossá, hogy ez nem korrekció lesz, hanem egy új emelkedő hullám indult meg.... Itt már a lehetséges harmadik hullám tetőkkel is lehet kalkulálni..... de ezek már megmaradnak magamnak... Befejeztem ezt a témát.....
Uraim, elrow, BKKT! Ne egymást nyírjuk. Értékesek mindkettőtök szakmai hozzászólásai. Nem kell a másikat sem piszkálni, sem megsértődni szerintem. A fórum olvasó többsége szívesen lát mindenféle meglátást, hadd jöjjön minél több. Ha valamivel nem értünk egyet azt javasolnám adjunk rá szakmai cáfolatot, nem a gondolatait megosztót piszkáljuk. Abból tud izgalmas eszme csere kialakulni.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046