Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
"A negyedik hullám felfutása attól függ, hogy hányan, milyen vírust hoznak haza a nyaralásból – mondta többek között a lehetséges negyedik hullámról Rusvai." Ez anyira jól hangzik olyan reális és evidens azok után hogy utazgatni nem is akár milyen vakcinával olvta, oltásival lehet 🤣 Szupervédettség szuperimmunizáltság.... Ennyit erről. Szerintem vissza se olvassák mekkora ellentmondásokkal teli nyilatkozatokat tesznek.
teljességgel érthetetlen számomra, ami izraelben (is) történik, magas átoltottság, 9x% hatékony vakcinák - ??? tudom, tudom : a delta! az oltatlanok! (delta ellen is véd, oltatlan alig...)
őszintén, erre az undorító, embertelen, sátáni (MÁTYÁSnak igaza van, ez már a sátáni kategória) színjátékra mi szükség van? ki az, aki ezek után még képes azt mondani, hogy az oltás nem kötelező? x ember életének "megmentése" 1000000x ember életének sanyargatása árán lehetséges csak? hát nem azért találták fel ezeket a csodálatos, 9x%-ban hatékony vakcinákat, hogy ezeket a helyzeteket elkerüljük?
Nünberg óta tudja a pszichológia, hogy az ember akkor tesz olyat, amit soha nem tenne, ha van, akire mutasson, hogy Ő mondta, utasította. Ha kivonul mögüle az az Ő, akkor sírva fakad, hogy hogy tehettem ilyet......
Múlt év novemberben hozta haza a feleségem a kovidot nálam fáradtság gyengeség nála + teljes íz és szaglás vesztés volt. Nekem 1 hét gyengeség nála 3 hetes tünetek és ennyi. Idén március végén voltam rosszabbul hasmenés elviselhető köhögés, és erős gyengeség pár lépcsőzés és ülni kellett le mert olyan voltam 5 napig mint akit összerugdostak minden reggel. Hasmenés vagy akármi is okozta mindkettőnknél fogyás jelentkezett ami hetekig tartott, nekem mondjuk jól jött -9kg. Nem panaszkodhatunk ennyi reakció és tünet betegségre nem túl sok szerintem jól viseltük 40 évesen. A gyengeség idejére a sportot felfüggesztettük mozgást csökkentettem étrendet változtattam. Influenzát is elkaphatom évente többször is nekem ez nem azt jelentette hogy az immun rendszeremmel gond lenne.
ez vagy fake news vagy az "álmodj királylány" kategória, októberben nem hogy megszüntetni nem fogják az intézkedéseket, de még jól meg is szigorítják őket, amikor majd rájönnek, hogy ez a gyenge nátha megtelíti a kórházaikat
Shut-up kedd, 10:07Előzmény: #44643 csendben#44644Rosszul. Kétszer. Ez az egyik gond, hogy április után nehezebben tudom elkapni majd ősszel." Ahhoz képest.hogy milyen kevesen írnak a topikba, Te már a második vagy,akinél nem működik a természetes ommunitás a coviddal szemben. Ha lesz egy kis időd:beszéld ezt meg Algore-val... Roppant kíváncsi lennék rá,hogy mi a magyarázata ennek a csodának! :-)
Ó, ajànlom a mellékhatások csoportokat is tanulmányozni, főleg azoknak, akik oltás előtt vannak. Van ott minden, még ez is és nem úgy néz ki, hogy 1-2 embert érint csak. Fotókkal, beszámolókkal. Biztos mindenki hazudik, hiszen ezek "biztonságos" vakcinák. Illetve hogy is mondják?! A lehetséges kockázatok kisebbek, mint a covid kockázatai. Ez csak akkor gáz, ha x esetből pont te vagy az az 1, akinél kialakul.
Ilyet én is tudok, nem is egyet. Pl. volt egy állatorvos, aki nagyon óvatos volt már a kezdetektől (FFP3 + gumikesztyű, ha bement valahova). Ennek ellenére valahol mégis össze szedte, két hét alatt elvitte.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live