az a bajuk, hogy longgal lassabban, bár többször lehet keresni, ellenben ha komolyabb esés van, akkor egy-gey jól indított short szebb nyereséget termel. ezért mondom, mind a két irány próbálni kell
Aranyos gyerekek vagytok, akiknek még az is észosztás, hogy trend irányába érdemes kereskedni:):):) Ellenben eszesek vagytok és saját károtokon sem tanultok:):) (mert, hogy az észosztás és a 22 csapdájában azt meg kikéritek magatoknak)
Kicsit visszaolvastam, szivacs....honnét longolod ? milyen átlaggal ?
megértem hogy dühös vagy hogy most veszítesz...
én shortos vagyok...és hidd el hogy ebben az elmúlt két évben sokkal nehezebb volt shorttal pénzt keresni mint lonngal...mindig úgy éreztem hogy mindenki a shortosok ellen van...és igaz is volt...csak idén májustól fordult meg a kocka....de még most is mindig, mindenkor megpróbálkozik a piac -egy-egy short coveringgel....
szóval a longosok hosszú távon sokkal többet kerehetnek...én is taktikát váltok.
Menjünk ebből az egymás fenekét fényesre nyaldosó topikocskából, ahol csak a hencegés megy ezerrel, meg azok próbálják az észt osztani, akiknek vajmi kevés jutott belőle!
Fáj nekik az igazság, ahogy nekem is fáj a mai helyzet...Na, nem baj, ők legalább keresnek rajta!
Így van, akkor balek voltam, mert csak a longot ismertem, akartam.
Azóta másképpen van, éppen ezért senki ne kritizáljon ha éppen shortolok. Pláne ne Magyarország nevében. Magyarország és az a sok léhútő a Parlamentben magasan le...ja ha én a nép nevében bukok pár millát.
erről ennyit és nem többet, mert ez tőzsdés fórum.
1. Nos a gazdaság tönkremegy, de nem azért, mert itt bárki shortol! Itt azért shortolnak sokan, mert a gazdaság irányítói rossz irányba tartják a rudat!
Nem értem, hogy ezt miért nem veszik észre..
2. Hallottál már a trend is your friend alapelvről? Mindenkinek ez az első, amit megtanítanak, ha tőzsdére készül..
3. Hallottál már a stoppról?
Bár végül is fölösleges neked alapszabályokat mondani, amikor az 1. pontot sem érted..
tudod, mi a baj veled? nem tanultad meg, hogy a tőzsdén az emelkedés mellett a csökkenést is meg kell tanulni kereskedni. ha nem teszel így, azaz mindig csak emelkedésre játszol, akkor bizony érhetnek kellemetlen meglepetések - beragadsz vagy határidős részvény esetén hatalmasat bukhatsz -. megértelek, de a nagyobb nyereség érdekében magasabb kockázatot is vállalsz.
Nem kell velük foglalkozni, az lesz a legjobb.
Ők ilyen "Aki magyar az nem shortol" típusú emberek. Mintha v.hol hallottam volna ezt a szlogent.
Ha nem reagálunk úgyis elhúznak. Szeretik hallatni a hülyeségeiket.
Igazad van szavics, messzemenőkig mindenben!!!
Én is egy "ilyen" ember vagyok mint Te, aki jól ráb.ott a magyar tőzsdére.
Nem vagy egyedül, ezek meg hadd dörzsöljék a markukat a shorttal keresett millióikkal! Mit érdekli ezeket hogy közben tönkremegy Mo. gazdasága???
Mindegy, lényeg hogy jól lehessen keresni rajta!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?