..én csak a hati shortokat tologatom át...otp-t mindig lezárom...mert rulett az egész...most is tartják...amikor kint esnek...ft. esik....ép ésszel eszt már nehéz megérteni....de a vége úgy is ko. lesz....
....a végén a 3. köröm is nyerő lesz 83-ról...
...látszik hogy tech. alapon kereskedik a sok fafjű...a macd. beadta a vételit tegnap...hát venni kell...mert jó lesz az pár év mulva....
...küldök otiba egy 3. kört is...50-en zár....
..máskor a dax..ilyenkor már össze sz..a magát...ekkora usa esésnél....
..de megint mi vagyunk a tőzsde ördögei...
...európa longosai ide jöjjetek...mi nem tudunk esni....
Azért mert holnap holnapután nem lesz usa, így nihil lesz a parketten, és könnyű megröptetni. Én ha már beletoltam párszázezer darabot, akkor biztos így csinálnám :)
...max ezen megint nem nyerek...
...de ne hogy már sorozatosan felülteljesítsünk....
..tegnap a lengyeleket adták be záróban...ma fordítva lesz....remélem...
na, meddig bírjuk? beesünk vagy emelkedünk? az előbbi lenne a valós, de a pszichológia nagy úr! (és persze valakik elképzelése a magyar piac mozgásáról..)
nekem nem tetszik, hogy ennyire tartják a magyar piacot. persze emelkedésnél akár jó is lehet, de a trend a maci, tehát akár hirtelen boríthatják be a piacunkat és akkor az nekünk nagyon fog fájni.
Van a napi hangulat ami kurva borus folyamatosan. Mellette valakik folyamatosan vesznek minket, és nem hagyják beesni a piacunkat, főleg OTP-t. Látszik, hogy nem akarják megtépni a papírt, épp csak aláállnak és bevédik a 3k-s támaszt. Én felfelét mondanék, mert aki ennyi pénzzel beleáll az esésbe, és meg is tudja tartani az nem kispályás játékos.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?