ez egyre szebb, elnézést a gépelési hibákért ...
újra
cnn: internatioanal lenders will pump extra 8 billion euros ( $ 10.8 billion) into greece probably in early november, ECB says.
A 13:04 cikk alapján viszont úgy tűnik, hogy végeredményben legrosszab esetben a második körben meg fogják szavazni. A BÉT meg is indult felfelé, pedig most kéne a bizonytalanság miatt süllyednie...
Probléma, hogy a kormányfő a személyével kapcsolatos bizalmi szavazásnak tekinti a szavazás végeredményét. Kérdés, hogy a kisebbik kormánypárt a zsíros posztokat felrúgja-e egy esetleges elutasító szavazattal...
Szia, Igen lehet Petiből is kereskedni. én csak Petin keresztül kereskedem, webbrokin még nem kötöttem.
Globális szűrésben kell kiválasztani az instrumentumot.
..nagyobb az esélye annak hogy nem fogják megszavazni,mert a kormánypárti pártok nem tudnak megegyezni..olyan feltételt szeretne az egyik párt amely elfogadhatatlan más országok számára..
forrás: olvastam valahol,de már nem emlékszem hol..de nem a Ludas Matyi-ban az biztos.. :-)
"A szlovák parlament ma délután szavaz az EFSF alap hatáskörének kibővítéséről. A törvény elfogadása körül igen nagy a vita Szlovákiában ezért szoros szavazás várható. Az eurózónában már csak a szlovák szavazat hiányzik mivel a máltai törvényhozás hétfő este megszavazta a törvényt."
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?