Te nagy shortos vagy, így berakok neked akkor egy S&P zászlót, amit én annak véltem, mégpedig bear flagnek néztem, tegnap zárásunk után el is indult le, majd visszarántották, még rá lehet erőltetni, hogy esetlegesen letörhet, de kár, hogy visszarántották:
Írja itt jobbra a PF, hogy 20Ks Dowot is várnak az elkövetkezendő időben.
Tőzsdén tudni kell, hogy a jövőt senki nem tudja! Nem is tudhatja, a jövőre pontos irányt nem lehet kérni, mert elég egy WTC szerű támadás, és romba dőlnek a tervek,de mellette még sokmillió ok befolyásolhatja a piacot.
..és remélhetőleg ma sem fog..
..de bux tovább nem mehet, mert akkor sc..beindul..és ki tudja hol állna meg...
..bár szerentem nagyban erre játszanak...beülteik a shortosokat, majd visszavetetik velük följebb ...és így generálják a fel hullámokat....egy hete fordultunk...most már ideje irányt váltani megint...
..ha ez bejön adom újra,de addig kivárás...mert már szép kis packon ülök...
Nézd meg az elmúlt két év végi prompt bux zárót.
Azt fogod látni, hogy mindkettő 21500 alatt volt.
Tehát optimális esetben sem gondolnék év végére 10%nál nagyobb emelkedést a tavalyi záróhoz képest.
Ebből az következik, hogy 24000 feletti shortok mind nyerők lesznek.
Én is a shortiban hiszek, hivhatjuk megérzésnek, tapasztalatnak, vagy fogjuk rá, hogy a kutyám súgott...
Sztem fújnak egy nagy lufit, azt 1x csak kipukkad. Majdnem mindegy mikor, holnap, jövőhéten vagy késöbb... de inkább ezt ülöm ki mint a 7k-s longos otit, ha feljebb megy, hát tolok még rá lóvét...
Tapasztalat szerint akkor fog beesni mikor a legkevésbé várják, de akkor marhára...
hát igy röviden, bocs hogy beleszóltam...
ezzel csak annyi a baj, hogy lehet, hogy nem lesz forgalom, viszont a nélkül is meghúzhatják még vagy 1500 pontot felfelé a hatit. És akkor azzal fogod magad vígasztalni, hogy nem volt forgalom?
Na eltűnt a válaszom:( Szóval ebben igazad van, ezt művileg tartották meg, nem véletlen, hogy nem esett. Azonban arra kíváncsi lennék, hogy az állam ezzel a mennyiségű részvénnyel, amit most átvesz, mit fog tenni? Nem az az érdeke, hogy minél magasabb áron adja tovább? Szóval szerintem lesznek itt furcsa mozgások, lehet, hogy nem lesz ez az év rendhagyó és sokakat meglepetés fog érni. Már most sem úgy mozog, ahogy azt várnánk.
A támasztásban teljesen igazad van, nem természetes, hogy így megtartották. Ez művi beavatkozás, ez nem kérdés. Amire kíváncsi vagyok: Most kapott az állam egy csomó részvényt...azzal mit fog kezdeni? Nem az az érdeke, hogy innentől az árfolyam északnak menjen, hogy minél többet tudjon belőle kivenni?
..nem hiszem,hogy szeptemberig itt komolyabb forgalom lenne,es forgalom hianyaban nem hiszem hogy emelkedni tudna..valamiert nagyon tamasztjak mar napok ota..barmelyik pillanatban beeshet szerintem..
Ok, köszi. És szerinted ha amcsik fordulnak ( most van rá esély ) akkor sem hiszel az emelkedésben holnap? Tudom, péntek lesz, de ez már az utóbbi hetekben rácáfolt a hagyományok szerinti esésre.
krox! Tök komolyan kérdezem, hogy miért ragaszkodsz ennyire véresen a shorthoz? Én longban vagyok oti-ban és soha nem shortoltam, így kérdezem? Ha tutira hiszel az irányban, azt megértem, de te is azt írod, hogy legfeljebb kiülöd. Akkor miért nem zárod és fordítod az ellenkező irányba? Tényleg csak kérdezem, semmi kötekedési szándékom nincs ebben.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?