mondjuk ebben én sem hittem volna, nem is mertem shortolni, max a korábbi longomat zárni.. de még a végén beborítják záró előtt egy kicsit.. ezek szerint nem igen van vevő ennyiért..
..látszik, ma is.. hogy csak tech. alapon kereskednek...
...rossz hír pénteken, ma is...szarnak rá...mert venni kell...
...barmok...nem tudják, hogy a funda előbb-utóbb a helyére tesz mindent...
...akkor meg majd kapkod a sok süket...aki észnélkül bevásárolt...
Kitöltöttem a szerencsejáték tesztet úgy hogy abszolút mindig a szerencsejáték függőségre jellemző választ adtam..és még így is csak ez jött ki: :-))))))
A teszt kiértékelése
FIGYELEM!
Ön a játékfüggőség szempontjából veszélyeztetett.
Nem állítható határozottan, hogy játékfüggő, de kritikusan kell szemlélnie önmagát.
Ha úgy érzi, hogy a szerencsejátékokhoz való viszonya problémás, legyen bátorsága segítséget igénybe venni! Beszéljen helyzetéről egy Önhöz közel álló személlyel, vagy forduljon szakemberhez!
Egyelőre abszolut csak a resig gondolkodom, ott kiszállok talán felével, a másik fele alá meg húzok egy szűk stoppot.. Aztan a lassan két éve tartó sávozás miatt apró jelre shortba lépek! Ilyen ez a két év, de mikor már sokadszorra támadja a range szélét, akkor mindig félek kicsit poziba lépni, remélem nem a következő pozimnál lesz range törés..
..amíg ebből a sávból ki nem tör igen...de már nagyon necces...de bízom a hétvégi fordulatban...he nem fordítunk longba...igaz bukó lesz, de majd behozom...
..no para...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?