Tudod én azért nem irkálok be okosságokat, mert nem értek hozzá. Viszont rengeteget olvasom az itteni hozzászólásokat és elemzéseket, többek között a tiedet is. És tanulok belőle és segít tájékozódni. De nem okoskodok, nem vezetem a hülyeségekkel félre az esetleg hozzá nem értőket. Én 2,5 éve tőzsdézek, azóta olvasok.De Sarpac-nak ez az állandó lebeszélés, meg a nagy esés várás, semmi magyarázat hozzá, na ez teljesen fölösleges. Ha nem ért hozzá, akkor csendben olvassa és ennyi. Nagyon sokan vagyunk olyanok, akik nem szólunk hozzá, de rendszeresen innen tanulunk.És erre a topikra ez nem volt jellemző. Nézd meg hányan hagyták itt és nem csak azért, mert átmentek a forex-be.Ne verje szét ezt is, ennyi a kérés.
Mi nem vagyunk olyan "guruk", hogy elmagyarázzuk a dolgokat, de sztem nektek is tanulnotok kéne a hibáitokból, bár ahogy látom nem teszitek, de további jó esés tippelgetést, ha ez nektek jó.
Valamelyik nap írták, hogy 6% -t már el is költöttek ebből az összegből részvényvásárlásra. Na mit gondoltok ki vesz meg minden esést?? nem nehéz kitalálni.
És ezt te hogy képzeled el? Nem győzöm elégszer leírni, hogy 2010 áprilisa óta lefelé menet van...
szerinted hogy történnek az ilyen le meg felfelé nyomások párt/kormány szinten?
Köszönjük Sarpac! Ez egy nagyon elmés hozzászólás volt megint tőled, sok-sok magyarázattal. Na látod, ezek azok a beírások, amikre ebben a topikban semmi szükség. Erre ott van az OTP topik. Akik ezt olvassák, azok azért teszik, mert vannak itt igazán hozzáértő, korrekt emberek, akik a beírásaikkal segítenek másoknak. Te nem ez a kategória vagy.
Amikor a politika észnélkül avatkozik be a tőzsdei folyamatokba ez van. Azaz egy irány létezik, még a sávozás sem megengedett. Az Mszp lefelé nyomta észnélkül a tőzsdét, a Fidesz felfelé nyomja. Ha valaki önteni akarná a részvényeket, rögtön megveszik a nyugdíjpénztári milliárdokból a részvényeket. Csak long létezhet.
A mutyi piac mindjárt emelkedik, mert ha lefelé nem megy, menni fog felfelé.
Több hónapja mondom a kormány és a pénztárak nyomják felfelé. A short rossz irány.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?