totem erre is emlékszel???? ez d1 chart volt 03.20.
"totem, csak a játék kedvéért (mindegy, h demo, vagy itt játszunk)
mondjuk a jelenlegi állástól LONG (11865) stop:11500) és várjunk, hogy merre megy...kb 2-3 hét után nézzünk rá erre a hsz-re"
szóval a divergencia nem hazudik...ezt még mindig állítom, és minél hosszabb a chart annál megbízhatóbb
Üdv mindenkinek!:)
Néhány nap szünet után újból van egy kis időm!
Közben a világ igencsak megtréfál sok sok shortost!:)
SnP 1344-re tessék odafigyelni, a bux SnP-vel szinkronizál, DAX még mindig saját életet él(ez esetben 7040-7070-es értkekre kell figyelni)!
"(#8753) Re: ............................
Értékelés: 0
előzmény (#8751: bluebalu) | válasz erre | Tegnap, 15:42
nekem ez jött be, mert az inikátorok nem ennyre megbízhatók, és nem ennyre egyszerüen kezelhetők.... de ha egy divergencia kialakul és a leírtak szerint lépsz poziba, be fog jönni, legfeljebb csúszik egy kicsit....minél nagyobb időtávon alakul ki annál megbízhatóbb
joe99"
70 dodó bánta.... mondjuk nyitás utáni le kört megfogtam 120 usd... a tegnapi egyenleg 50 nyerő szóval nem gáz, csak mindig húznak még egyet a piacon...mejd jobban figyelek :D
ja, dax is divergál m15-ön...kiváncs leszek a folytatásra....
.. a buxon ilyenkor jön a meglepi..amikor mindenki emlkedésre spekulál, adni szokták...részemről kivárás az elején...a hatit ma érdemes lesz hanyagolni...mert ha a kt. visszaáll 600-ra...ez moccanni sem fog egy 150 pontos bux emelkdésig...
...otp ami 5700-ig elmehet , ha lesz eklég vevő...ami mostanában nem nagyon van...így nagy esély oldalazásra van ma is...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?