Szarvas meglátásai fontosak számomra, de azért inkább a saját fejem után megyek és próbálom a stratégiámat, hogy működőképes-e. Igazából csak az A hullám vége érdekel és hogy a B milyen szinteket üthet meg ő szerinte.
én sem szoktam kuncsorogni, inkább szépen kérek, most is azért tettem, mert szeretném az elbukott 3 millám visszahozni. az idén már 20%-a visszajött, sokkal kevesebb kötéssel, türelemmel és persze az itt segítséget nyújtóknak köszönhetően! remélem ezentúl is lesz akik segíteni fognak, szeretnék az idén plusszba zárni! mindenkinek kössssssssz!!!
Sajnos ezt a fórumot nem olvasom csak hetente egyszer benézek egy órára, így a meglátásaid kimaradtak, főleg hogy én hatizom, Te pedig forexre mentél, ha jól tudom.
Tudom, hogy korrekt vagy, látom a híveiden (bocsi, hogy annak hívom.. nem áll más a nyelvemre, nem tudom minek hívni Őket, talán Te hozzászólásaidra figyelőknek, talán ez lehet szemedben a jó deffinició).
Szóval külsőleg fura volt látni ezt a tudok valamit, de nem mondom el, de jogodban áll.
Szememben tekintély vagy a fórumon, így tisztellek is, csak ami a szívemen, az a számon. ,-)
Nem mindig olvasok végig mindent, ezért maradtál ki. Hát, nálam vállak és csészék nincsenek a terminológiában (bár van megfelelője), az 5500 szerepel a gondolatmenetben, de a mondandóm a 80% fölötti megbízhatóságú napi kereskedési döntéstámogatás hókuszpókuszmentes prezentálása annak igazolására, hogy ez elérhető, ha valaki igazán akarja. Erre tettem egy röpke kísérletet, nem köves féle módon.
Egyébként minek hívod a kollégákat, akik könyörögnek a meglátás kiadására? Mondják azt is kuncsorognak, illetve nem szoktak kuncsorogni, de most megteszik?
Ezen kollégáknak kis fájdalmat okozol. Amennyiben nem akarod elmondani Nekik, akkor ne is hozd fel szerintem.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?