valójában mindenkit totálisan elbizonytalanítottak így aztán végképp azt csinálnak amit akarnak, legtöbbünk itt lesi az emelkedést pozi nélkül, bármeddig húzhatják, és bármikor önthetnek is, nekem is van 10 konti hati sortom 22.000ről sztem hülyeség lenne zárni még 22200-on is, mert bármikor visszaönthetik, de lehet h nem, zárni azért kéne mert így hülyeség ez az egész bét, nincs értelme, na mindegy, ez van.
Nehogy azt hidd, h. ba**ogatni akarlak, de egy forgalommal keszulo MOL kitorest azert illik a BUXban komolyan venni, mert az a legnagyobb komponens. + ha a MOL kitor, akkor az onnan kijovo penz behuzhatja a tobbi papirt is.
Rest csak napi gyertyakkal nezz, mert rafazol! Csak joindulatu figyelmeztetes...
Szoval napin nincs res, de az 5,220-as tamasz lehet, csak visszatesztelt ellenallas. Hati sem szarnyal, holott MOL uj csucsra ment. Fura, de hat mutyisztanban mindent szabad.
én mindig mondtam h a mol egy nagyon erős papír hülye voltam h nem tartottam, de sajnos az emberbe beépül a para, viszont sztem az van h otival, mollal tartják a buxot, hol egyikkel, hol másikkal, teljesen kiszámíthatatlan h rövid távon mi lesz, butaság sztem most kereskedni, viszont az emberben meg mégis ott van h kéne, ez a netbroki átka:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?