Ha egy tanàcsot elfogadsz:megfelefő alàdolgozás.Èn tavaly raktam le 170 nm-ert.Döngölőbèka fog kelleni,ès a folyami homokon sem érdemes spórolni.Jó munkàt :)
Te, örüljek én ennek az opusnak? :)) Bizzunk ,:D Jut eszembe, kemény munka van most, neki álltam én a térkő lerakásnak. Kihívást láttam benne. Nagyon kíváncsi leszek hogy fog sikerülni:) + a kerítésnek is neki állok, vettem hozzávalókat, meg felszerelést.
te meg simán csak szánalmas vagy és röhögteted magad az ilyen pitiáner böfögéssel :DD Ez nyilvánvalóan nem a te homokozód :D Ahogy a NASA-nál szokták mondani: " Köszönjük, küldje be a következőt és zárja be maga után az ajtót."
MOLB: Az up trendvonalnak vége... dőlésszöget váltva egy up trendcsati formálódik mindaddig, míg a 200MA(2850) szignifikánsan nem törik, és nem hullik ismét vissza a korábbi down trendcsatiba... https://kepkuldes.com/images/b001e296abda89fcf1d6af47ae70323e.jpg
Törölt felhasználó2018. 10. 30. 13:34
Mol. Bealltam előző héten 2910 re ma reggel 2926. Meddig megy 2920 :)
andarénk-nak nem 3-4 nickje van, nem rég dicsekedett vele az mtel forumban, ahol már "szavazást" írt ki, hogy menjen, vagy maradjon, vagy "elemezze" a teló csártját. És elmondta, hogy ilyen 22:21-s végeredményt ő alakított ki, ahol ugye nem csak magának adott igen, + szavazatot, ha nem a "verseny" kedvéért minuszokat is adott.
kicsit kevesebb időm van, mert felpörgött a magánélet, de majd kialakul a folyamatosság újra... a mai izgalom témája a kínai adócsökkentés "lebegtetése", ami látványos fordulatot sejtet a érdekeltek körében, alább pár példa...
BLUE topick