Miért? Se a rally, se az emelkedés önmagában nem rossz. Ma el is adtak 1.000.000 db papírt, az eladókra mondhatjuk, hogy tanultak. (tegnap óta akár +20%) Akik meg vettek az 1.000.000 db-ból, azok egy része vállalja a rizikót, egy része meg, hát igen, nem tanult. De az a grafikon akkor is szép.
Így van, az esést érdemes lesz pozitív irányból nézni, azaz még olcsóbban lehet majd venni, addig csak a tőkét kell gyűjteni... lásd Cong, Lhag, Rhmg, Shlg, Basf, stb. Jópár olyan papír van ami már 10 hónapja egyfolytában esik, 35-50% korrekcióval. A németek bőven benne vannak már a medve ciklusban...
CONG: "egy kis döngetés lefelé nagyon jó lenne... :D" Háát itt van bazzeg, még a szomszéd is hallja... :D:D:D Egyre rosszabb akarom mondani jobb színben van, legalábbis partvonalról nézve... a 0% fibo (153.4) szint, down trendvonal páros ellenállást nem bírta áttörni, helyette egy mocskosul nagyot esett... így esély van a 2014.10.13-i mélypont(136.9) elérésre ami már a legmélyebb lokális mélypont, de akár a - 23.2% fibo (130.3) sem kizárt, de sztem csak a lokális mélypont tesztre gyúrnak az amcsik... https://kepkuldes.com/images/08daea04306d77bb4ccc9dae751c5b49.jpg
július 30. #35268 "A 22.2 szintről mintegy 2.8%... nem kockáztattam meg, így eladtam itt."
"I always sold too early, azaz mindig túl korán adtam el " Rotschild báró szavait megfogadva, GYJ előtti napon kiszálltam a nagy marubozu előtt... de így sem lettem gazdag... :D
BLUE topick