Az is lehet majd h februárban kihozzák a Q2-t +360milloos profitra és akkor elmondhatják,h meg háromszorozták a profitot (ezek után én így csinálnám) úgyse néz utána senki
Ezt nagyon jól látod mester. Ha kitőr a lokális csökkenő trendvonalból, akkor szerintem fibo 61,8-ig is elsétálhat, 50-es szint szerintem nem fogja megállítani ha elkezdik venni. Naposon már fordulni akart, de új aljat csinált, bull divi van egyébként. Kéne egy normális fordulat aztán kitörés.
Tudod mit mondanak. Akkor fordul, mikor az utolsó longos is feladja. HA innen beszakad, miközben már így is mindenki szentségel, azzal maradandó károsodás következik be, sokan fogják giga bukóban dobni és sose térnek vissza, lehet, hogy a tőzsdére sem. Tavaly Virág Feri mondta, hogy rengeteg új ügyfelük lett, akik kifejezetten a mészáros részvényeket akarták venni. egyébként, jelen helyzet igazolja azt az alap kereskedési sítlust, hogy buy and hold. ML hírére azonnal venni kellett, tök mindegy milyen alapon. Konzum 100-150, OPust 50Ft-ig. Gondolkodás nélkül. Miért? Azért mert 1. Azonnal hittem benne, hogy nem kamu. 2. HA nem hittem volna benne, akkor is vettem volna, mert tudtam, hogy kurvasokan viszont hinni fognak és senki nem akar kimaradni egy ekkora buliból. Aki azóta tartja az Opust még mindig 10X nyerőben van! KOnzumról nem is beszélve...
Le merem fogadni veled egy üveg jó fajta pezsgőbe hogy 4 hónapon belül lesz 600 ft az Opus.Lent tartjàk,irányított kereskedés folyik.Megérdemelne egy tőzsdefelügyeletet,csak szerintem már az is ML-é.
Már csak 1 dolog van a fejemben...h ku*a hosszu idő lesz mire az igazán türelmesek kimásznak. Ha kimásznak.. és itt ezt arra alapozom hogy tényleg nem kamu ez az egész birodalom építés és idővel be fog érni. Kicsit előre szaladt az árfolyam és most szépen be verik.. majd valahol ott lent konszolidálódik..jo időre. Sajnos e van
És Tudjátok mi van még nem elég fojtogató a papír árfolyama. Sokan Sokan reménykednek még a fordulatban. Ez a szar be fog esni a picsában vagy figyeljétek meg. És majd onnan lesz valami korrekció vagy emelkedés vagy akármi De biztos vagyok benne hogy tövig be vágják neki 500 alatt...
Hat, ez az opi. Pf. Május óta korrekció nélkül esik. És a legdurvább hogy Semmit nem látok ami miatt fordulatra gondolnék. Eddig ott volt a lebegő bizonytalanság ugye a választás az vitte de most semmi... úgy érzem vele magam mint a sötétben hánykolódó folyón a csónakban... volt korábban egy olyan elképzelésem hogy ezeb szintről ismét 800 felé veszi az árfolyam magát .. De mire menne.. meg aztán ott van a sok beragadt hívő.. innen ha Csinálnak egy sávváltás t azzal kinyírnak mindenkit aki benne van ( ergo senki nem fog nyerővel kiszállni de még nullán sem) .
BLUE topick