"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
Aki MSZMP-s, KISZ-es, elmeháborodott, agyatlan politikusokra szavaz, az sem normális, és a Fidesz is tele van ilyenekkel. A normális emberek elutasítják az egész magyar politikai osztályt, és nem válnak a politikusok hasznos idiótáivá.
de osztogatás és ígérgetés helyett irreleváns hülyeséget nyomatnak nekik a "bevándorlásról"... 60%-al kéne emelni a közszolgák bérén, hogy ott legyenek ahol 2008-ban... http://soo.gd/h8ft kötve hiszem, hogy ezek tömegével fognak a "hatalomra" szavazni... hisz lényegében semmit sem kaptak...
Szerintem nem kell miniszterelnök, sőt miniszterek sem. Elég pár törvényt megírni, mint Szájer az Üleptörvényt hazafelé Moszkvából, nem is, Brüsszelből a repcsin. Vagy mint a dohánygyáras csávó a trafiktörvényt. Tehát Béluska megírja, Parlament megszavazza, új, arányosabb választás. A Parlament működéséhez nincs szükség kormányra. A kormány van alárendelve az Országgyűlésnek.
Ez lehet, hogy 30 éves kor alatt így van, de állítólag (!) nagyon sokan lényegében csak tévéznek meg rádióznak. Meg ott vannak a helyi független újságok is, ugye. Szóval, szerintem távolról sem egyértelmű a helyzet.
Pit elméletein többnyire kicsit szoktam elmélkedni és jóval többet mulatni, de speciel ebben lehet igazság. Nem állítom, hogy van, de lehet. Bennem 2006-tal kapcsolatban merült ez fel jó régen, hogy akkoriban már gyűlt lassan a Fidesznél (vagy Széll Kálmánban) a munició, de még nem érezték elégségesnek ahhoz, hogy a döntő áttörés meglehessen, ezért nem vitték dűlőre a dolgot az országgyűlési választáson. Aztán egy ismeretlen barát szállította nekik az őszödi beszédet, talán épp a mi kedves Vologyánk, a magyar nép pénzének nagy barátja, és ezzel már az önko választások előtt előjöttek, mert úgy látták, egyenes az út a kétharmadig. És, talán azért nem buktatták meg rögtön a szocikat, mert azzal számoltak, hogy pár év áskálódással 2010-ben nagyobb lesz a siker, addig meg erodálja csak magát a túloldal. Ez eddig sima politikai játszma. Ha (mondom: ha) pedig azt is belekalkulálták, hogy jön a válság, akkor valaki baromi jó gazdasági vonalon azon az oldalon, csak az kérdés, hol dugdossák most. Ami az idei választásra vonatkozik, el tudom képzelni, hogy bebetonoztak, akit akartak, ügyészség, MNB, média, Ál-kotmánybíróság, mkb, bb, pár tőzsdei cég a zsebben, egy tisztes vereség, kormány-képtelen győztes oldallal talán nem is annyira rossz szcenárió. Pláne, ha tényleg jön egy komoly válság. B verzió: komoly válság nem jön, de a megszerzett poziciókkal egy kis hazait össze lehet éppen hozni. Egy-két bedőlő brókercég ... De ha valaki azzal érvel, hogy Orbán mindig gőzni akar, elfogadom. A fenti két lehetőségnek szerintem van reális valószínűsége, ha nem is túl nagy.
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)