Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Emlékszem, hogy még a frankválság idején, amikor 200 fölé ment, akkor valaki kérte a rádióban a 220 felett számot...most kicsit átköltve jó lesz az euróra 420 felett is. :D
Trappista kiloja 2 het alatt 2.600 —> 3.500…ertem en , hogy non-stop, de meddig van nyitva?! Az a legbosszantobb, hogy a tobbseg meg mindig beszopja a maszlagot, pedig a java meg csak most jon, mikor elfogy a tavalyi gabona.
Nyilván az oroszok méricskélni fogják a NATO-t, hogy mi az amire már ugranának...egyelőre úgy látom, hogy Litvániára nem, mert meg se nyikkantak ebben a kérdésben...szóval szerintem a Baltikum és Moldova is el lesz engedve...a Szovjetunió egykori határa lehet a Rubicon, ha azon túl mennének, akkor lenne csak NATO válasz sztem...
Elképzelhetőnek tartom, hogy lerohanják Litvánitát, de nem ma és nem is holnap...ez egyelőre egy blöff...majd ha Ukrajnában konszolidálódik a helyzet, ami kb 2-3 év lehet...
Stolz kollega Te lattad nagyjabol az ukran haborut is. Mi a velemenyed a litvan hírekről? Lehet minimalis penzt sem kene a revolut bankban tartani. Mondjuk ha megtamadjak akkor kb sehol mar.
"Jobb földet venni...azt a háború sem tenné tönkre" Hát erre se vegyél mérget. RE kulákok Simán lehetsz a nép ellensége bármikor :) Amúgy a 30 évet úgy képzeld a kotvények esetében, hogy magas hozam kornyezetben emelkedik az árfolyamuk és fordítva. Nem muszáj őket tartani lejáratig. De azért egy 30 évre befixált 12-13 % kamat újra 0-4 % os hozamkornyezetben egész jól mutathat.
Mint jó haziasszony, a magyar államnak egy forintot sem adnék kölcsön :) re:állampapír . Tőlem lehet usd vagy euro, mindegy. Ha az államcsőd nem kizárható kockázat és szerintem nem kizárható. Pláne nem harminc év távlatában. . Ezzel az erővel jobb földet venni és bérbe adni. Azt a háború se tenné tönkre.
A plebsz csak a lakossagit eri el, az intezmenyi az egy mas kavehaz, ezt jol tudjak a sracok is. Mondjuk az nem annyira vidam, hogy csak a mennyiseg 2/3-a ment el…
Backtest és ami mögötte van