besz@rok, mi a franc az az ehep, számomra olyan mint a Forrás, csak látom, hogy van. Nem egy zombi-cég? Miket fognak ezután megfuttatni? UBM, Pensum,Finextet? Komolyan a vicc kategóriája ez a papír, de azért sem adom el az alig ezer darabomat, pedig jobb lett volna: Master,Rába,Wabi,Enefi,Alteo és az idő sem megy pocsékba,azokban szép kör volt, csak jó lett volna innen is az az összeg....komolyan mondom, hihetetlen...csúsznak a hitelen, ahha ja persze...
Ja tudom, csak hogy nem Veresé az Akko emiatt utaltam rá. Emiatt nem tesapapírok, max mostoha unokaöccs az Akko, hát az Akko-t sem ebben a hónapban akarják 400 fölé vinni tartósan, mi....?
Vissza lesznek terelve a sávban azok is (rövidesen, AW-t sem véletlenül tartották 85 környékén, kicsit játszanak a spekik, picsa összeggel). Jelenleg a Blue Label nem érdekel (nem tétel), a folyamatos forgalom generálás és a szinten tartás annál jobban érdekel...
Ezt röhögöm, tegnap vettem Alteo-t, régen is volt bőven, de a Vajda-papírt megszégyenítő budipapír-gyártó AW is megindulni látszik ma, ez a már durva, na mondom ma Akko is elindul vagy ha nem kiderül mégsem Veres-papír ez, ahogy Last mondja....el fog dőlni.....
Akko Invest