Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
úgyis be akartam másolni a tegnapi teljesítményed tetőpontját :) a legvégén itt is úgy hazudod, hogy a "mi önellentmondásunk" Hivatalos: 3555 menekültnek van magyar személyijepéntek, 20:09 -pny: #309 "Állampolgárságukról, származási országukról viszont van adat: 99% muszlim." Jon_Arbuckle: #313 "van olyan állampolgárság, illetve ország, hogy "muszlim"?? jézusom... :)" -pny: #315 "Kötekedhetsze szavakon, ettől még nem oldod fel saját durva önellentmondásotokat."
Fideszes önellentmondásról van szó - ezt írtam. . Attól még mert le akarod tagadni, vagy kellemetlen beismerni, vagy eltrollkodod, még ott van a durva ellentmondás: vagy ti (ill. Fidesz) hazudtatok 3 éven át vagy most a kormány! Melyik?
nekem miért lenne kellemetlen?? azt írtad, Orbánék hazudnak (nem én) max neked kellemetlen, mert ezen görcsölsz már hetek óta :) nekem tök mindegy, hogy más mit hazudik, neked fáj..
Nem tudod a választ - na ez a melléduma. Ott van a válaszod az idézett szövegedben! Ha fenntartod (ezt írtad), akkor Orbánék nem menekülteket, hanem migránsokat fogadtak be és hazudnak most is! A te szöveged alapján. . Erről beszélek - érthető, hogy ez kellemetlen nektek.
3 hete is írtam, hogy semmi közöm a bevándorlási hivatal pácienseihez, nem ott dolgozom.. Tehát nem tudom a választ.. érezz illetékest! Az idézett saját hsz-emhez tartom magam most is, és nem írtam semmi annak ellentmondót (illetve te sem tudtál semmi ilyet idézni, sem pedig az elvtársad) ez így nagyon nehéz szöveg? Kérj meg egy 10 éves kisgyereket az utcádban, biztos segít!
"Jon_Arbuckle 2016. július 07. 10:08 biztonságos országból nincsenek menekültek, csak (legális, vagy illegális) bevándorlók" . Orbánéknak akkor honnan lettek afgán, szír, iraki menekültjeik? Vagy netán muszlim migránsokat fogadtak be? . Erre nem megy a válasz 3 hete...
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794