Egyertelmu,hogy short lesz ez.Milyen okbol valtozott igy meg a kereskedes.Honnan jottek a hirtelen elokerult pakkok. Persze miutan elinditottak short+panikoltatas sokan elkezdtek adni.Lasd a mai peldat ragarda is dobta a fele pakkjat. Mutyi folytatodik de most lefele azt,hogy milyen okbol kezdtek bele meg nem tudjuk.Majd,ha ennek vege jon a kovetkezo kor de az mar felfele lesz szvsz.
Igen, úgy fest igaz. Én ilyet még nem láttam, hogy naposon végig bollin kívül legyen a papír. Még Estben sem, nemhogy egy prémiumban. Ez az egész megér egy MNB vizsgálatot, nem kérdéses. Ki adott otc-n 140k papírt shortolni? Hogy lehet a cci -300 alatt? És a napos rsi 13?
Ezt egyszer már átéltem az estarban, ma enefi a neve. Ott is benne volt a cegvezetes, meg pár politikus, tolták a szöveget a pf fórumon, meg stokin. Ez ugyanaz a buli.
Nagy minuszbol szep plusz lett a vegere. The Dow Jones Industrial Average index increased 0.43% at the close, while the Nasdaq 100 was up 0.47%. The S&P 500 rose 0.31% at the closing bell.
Ha itt valóban vannak nagy shortos játékosok, akkor azok nem a randomnal napiznak, hanem a legnagyobb neres gecik között kell keresni őket. Felfele is nyertek, lefele is nyernek, bennfenteskednek, shortoljak a saját szájukat esésben és rásegítenek sumákolással, hazudozással. Itt csak a neres gecik nyerhetnek
Itt meg a napos,nekem ne mondja senki,hogy ez a 6 piros gyertya nem egy elore eltervezett moderacio alatt levo eses. https://www.tradingview.com/x/HrJlI3j5
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.