Ne gyertek már mindig ezzel a forgalommal. Természetes, hogy lefelé nagyobb a forgalom, és az esés intentitása is. Ez mindenhol így van!!!
Egyébként pedig szó nincs arról, hogy short a trendi.
Esetleg telkonál.
:D dehogy értünk, csak csináljuk :o) ha lenne egy kívánságom, azt szeretném kívánni, hogy tudjam a következő napi zárót :o)))))) egy hét alatt kögazdaggá válnék :o))))
hmmm 300 ft árnál az br. oszti 16.5%; de a bankban lévő br 6-7%-nál lényegesen több!(valahol mintha olvastam volna, h a vagyon egy részvényre vetítve 500 Ft fölött van)persze az otit is beverték 1240-re pedig ott ez az érték valahol 3000Ft fölött van.... én azt mondom 500 körül jónak befektetésnek tűnik.... a TA-t meg már korábban leírtam....
Van egy csomó papír amivel napközben állítgatják a blue-k árfolyamát. Záróban azt szépen visszaöntik, vagy visszaveszik. Passz. Az biztos, hogy napi kereskedni már nem érdemes hétfőtől január elejéig.
1.) 50 ft tudtommal nem netto oszti.
2.) simán leküldhetik 500 alá tartósan ettől még, mert nem biztos, hogy látják benne a befektetők azt, hogy ilyen osztit tud e termelni a következő években. sőt akát feltételezhetik azt is, hogy még a mostani oszti is csak egy blama, lehet még ezt sem tudják adni.... mindamellett nem látom, hogy miért ne lehetne 200-300 az ára, annak ellenére, hogy 50 ft a mostani oszti... régebben is 472-re leszúrt, miközben az oszti 70 ft volt... vagy akkor nem volt annyi?!
..ma a hati zárások is fűtik az árfolyamaot...jó lehetőség short nyitásra és kiszállásra..a telko marad bux beállítónak... szerintem....
.. hétfőtöl itt megint nem lesz forgalom csak lecsorgás....
500 körüli nárnál csak az osztalék 10%-os hozamot jelent....nagyon alá nem hiszem, hogy lemenne.... bár ha töri az 511-et, akár leszúrhat egy pillanatra, csak hogy teljesítse a sorsát....(261,8%)
Hétfőn kamatdöntés. Nehéz megmondani, változik-e a kamat, és annak milyen hatása lesz a papírokra.
Annyi biztos, hogy a hazai piacon short a trendi még mindig. Hiába erőlködnek kis forgalommal felkötögetni. Látszik, hogy lefele óriási erővel tudnak önteni még így Karácsony körül is.
Egyébként az az én véleményem szerintem, sosem ott fordul semmi, mint ahova várják... ergo mindenki a 480-t várja telkora.. ergo leszúr 450 ig is akár, vagy még mondjuk 505-nél fordul... hogy az 500-asok is hoppon maradjanak.. de felmérve a borus hangulatot itthon, inkább az első scenario lehetséges.. ergo sokkal mélyebb aljat üt, mint ahova várják, mielőtt fordulna...
1012 határidő
ELSŐ!!!!