Portfolio:
Nem tudom (elég gáz, ha fizetsz érte és nem tud txt exportot 2010-ben).
PETI:
Sarumantól le tudod tölteni évekre visszamenőleg a teljes PETI kötéslistát. Általában minden nap végén feltölti az aznapit, de néha csak pár nap múlva frissül: link
Köszönöm,
PETIből sikerült beszednem a napi adatokat, a portfoliopro-ból nem látom, hogyan lehetne exportálni, (szerinted sem lehet?) így nem real, de egyenlőre nem is zavar, mert úgy sem tudok mindent. (de mindent tudni akarok :-)
Ha teljes évet szeretnék beimportálni, akkor azt ki tudom menteni valahonnan, vagy ezt minden nap nekem kell gyűjtögetnem?
köszönöm a segítséged.
Szerintem az ASCII definíció és a vele megnyitni kívánt fájl szerkezete eltér. A hibaüzenet erre utal.
A hibaüzeneten az is látható, hogy az adatsorban az OTP után ott van egy 0, ezt skippelni kellene, mert számunkra lényegtelen, avagy az információtartalma tart a nullához ;-)
kotok havonta 2300-2500kontraktust a buxon. Online nem kapom meg 10pontért oldalanként sehol, ha megkapnám, szerintem ez a forgalmam felmenne 3500ig is, mert sokszor azért nem tudom megkötni, mert bármennyire is gyors a broki megveszik előlem mások. Ha 10ponttal többet fizetnék akkor az havi 300e forinttal kerülne nekem többe, ami azért nem kevés szerintem.
1012 határidő
ELSŐ!!!!