Ez tényleg nem sikerült a telkoval ma, de múlt héten nem gondoltam, hogy iskolaszünet miatt ennyire pangás lesz.
Marad az otp kereskedni. Az mindig jó egy shortra, ha feltépik a lelkes amatőrök.
csak akkor szoktál ilyet állítani, amikor neked épp nem sikerül.. :)))) utólag okoskodva én is meg tudom mondani, hogy reggel short 653-ról 639ig, onnan long.. :)))))))
Azt hiszem holnap újra otp lesz az egyetlen értelmes papír, mert azt lehet kereskedni mostanában. Míg a molt nem hagyják rendesen két irányba menni. Telko meg ricsi kereskedhetetlen.
Hati meg alig mozog, mert a mol és ricsi tartja.
Lehet nyári szünetet kell kivenni:)
szerinted már most lehet építeni egy elsődelges shortpozit djin és snpn? (pl. fél egység pozi és max 200 pont stoppal, és ha feljebb megy ott valahol rányitni mégegyet, ahol ellenállásba ér..... pl. short dji 10280, stop 10480 és 10350-és 10480 között rányitni megint?!....) vélemény, vadász?!.... vagy még korai?!...
nap eleji 96-s econetem egy része 99-n záróban elment... huhh... éreztem, hogy egy kis long jöhetne telkoban 639-ről, csak nem mertem nagy tételben... kicsiben meg nem lett volna értelme...
Nem lehet tudni, hogy a zárás vagy a nem zárás a jobb. Már sokszor jártam úgy, hogy az átvittel sokkal nagyobb lett a nyerő. De úgy is, hogy sokáig ültem benne bukóban, mire nyerőben zártam...
majd holnap még nagyobb nyerőben zárjuk.......ma Olaszhonról írtak-hogy gigalett a hiányuk...de én íreket-portugálokat előbb várnám lemíinősítésra......még a ferrari is utána olcsóbb lenne-ha a csizmát leminősítenék!
ne izgulj....usa este má pirosan lesz...az is erőtlen lesz-meglásd.....egyébként nevetséges-hogy nem tudunk emelkedni...de ha nem megy fel akkor ugyi majd megy le!!!
Basszus akkora egy ox vagyok !
Short visszavétel helyett eladást nyomtam és mire feleszméltem már 40 ponttal feljebb volt az árfolyam ! :(
Ugrott a mai nyerőm !
Az a baj, hogy soha nem tudom belőni az "időtávod".
Holnap persze eshet minden valamennyit, hiszen a legtöbb index már legalább 3 napja megy felfelé...
Tehát mennyi az időtávja annak a bizonyos "helyes iránynek" ????
1012 határidő
ELSŐ!!!!