Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 12. 05. 13:45

0912 határidő  

megnyílt

buék:))

csak hogy értelmes legyen:)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 11. 16. 08:39
Előzmény: #22159  Törölt felhasználó
Hogy lett daxli +1,24%???
Monnyuk nekem most jó de nem értem.
Törölt felhasználó 2009. 11. 16. 08:10
Előzmény: #22157  Törölt felhasználó
Ez nem jött be. A futik állását nézegetve esélyes ismét egy réssel fel. Egy rés ide v. oda kit érdekel? :(
Törölt felhasználó 2009. 11. 15. 18:29
link

:DHmmm.Fincsipincsi
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 19:52
Előzmény: #22154  asapnet
Egy ponttal zárt feljebb az snp futi, mint amikor bezártunk. Az ázsiaiakon ill. az snp hétfő reggeli értékén múlik majd, hol nyitunk. Véleményem szerint 21300-as nyitónál nem lesz magasabb.
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 19:49
Előzmény: #22153  Törölt felhasználó
Eszembe se jutott, hogy a "jóslatod" alapján kereskedjek. Vmit nagyon félreértettél. Én csak azt próbáltam mondani, hogy napközben amikor beszélgetünk és vmi hülyeséget írunk v. akarunk tenni, akkor erre hívd fel a figyelmünket.
Nem azért próbálom elsajátítani a tőzsdézés tudományát, hogy azt tegyem amit vki (akárki) mond(gondolkodás nélkül). Akkor beszállnék vmilyen cég portfóliójába, azt kész.
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 17:05
Előzmény: #22154  asapnet
Ha tudod tartani a shortod valószínűleg visszajön érted még.Én sokat szívtam napon túli hatival.Inkább napon belül kereskedem.Így elég jó arányban plusszal zárom a napot.
asapnet
asapnet 2009. 11. 14. 16:25
Előzmény: #22153  Törölt felhasználó
én is átvittem az egész shortot hétfőre, elutaztunk már pénteken négykor vidékre, akkor éppen minden esett, most nézem csak amerika mit művelt ezekre a kiválóan szar adatokra...

hétfőn réssel fel nyitás esélyes már megint, ami azonnal szép bukó hatibam :((
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 13:25
Előzmény: #22151  Törölt felhasználó
ezt nem kérd ... én nem vagyok és nem isleszek második möbius .
azt viszont megtehetem mint ahogy most is, hogy ilyen szabad időkben , a saját gondolataimat véleményemet leírom ahogy látom a globális viszonyokat és dolgokat .. azt hiszem, hogy ez is segítséget ad az eligazodáshoz , ha nem is spontán a tradeléshez direkte módon .

de azt hogy mikor hova pozit ... azt nem .
mert azért ne hogy azt hidd , hogy én nem szoktam veszíteni .. Ugyanúgy nyerek és vesztek a tőzsdén forexxen mint ti is .. de lehet , hogy már valamivel jobbak a P/L ( Profit/Loss) mutatóim . pusztán ennyi lehet a különbségünk .
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 12:54
Előzmény: #22151  Törölt felhasználó
Sztem senki nem szól rá a másikra h ne így tegye, v. úgy tegye. Annyi kultúra van az itt lévőkben - legalábbis remélem - h nem veszi zrikálásnak ha a másik vohgy másképp látja a dolgokat.

Más:
- télleg bírom h senki nem hiszi a felfelét. de pontosan ezért megy fel. Majd ha a nagyok úgy döntenek lesz korr.
- az meg hogy 152 helyett 176 mrd usd lett a deficit ki nem szarja le? Kinek jó az, ha ezzel foglalkoznak? Senkinek. Majd lesz valami.
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 12:09
Előzmény: #22150  Törölt felhasználó
Szerintem nyugodtan szólhatsz ill. adhatsz tanácsot. Te régi motoros vagy, saját károdon megtanultál sok mindent. Te szólsz, de mi döntünk, miénk a felelősség. Én a magam részéről rengeteg hibát elkövettem, sajnos vszínű fogok is, de ebből tanulok. Ha felhívod v. bárki felhívja a figyelmemet( figyelmünket), lehet, hogy nem lépünk rosszat, de azt látjuk mi lett volna, ha.
Tehát a magam részéről feljogosítalak Téged és bárki mást, ha segíteni szeretnél, tedd meg, én kérem!
A jövőt, jelent pedig máshogy is értelmezhetjük. Pl az otp-nél csak kemény spekuláció miatt volt a 3000 alatti árfolyam, Ha ezt nem vennénk figyelembe, akkor ez az 5000 ft környéki ár lenne szerintem a reális, de ezt a közgazdászok jobban tudhatják, viszont a spekulációs tőke árazza be.
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 11:35
Előzmény: #22143  Törölt felhasználó
ebben meg igazad van és ezt látom is tőletek nap mint nap.. nem szólok bele mert visszatetsző lenne , de van hogy egyik másik hsz-n szívtam/szívom a fogam -illetve majd leküzdhetetlen kényszerem támad szólni egyiknek másiknak hogy : ne tedd ! , vagy éppen azt, hogy most van/lenne itt az ideje.

de nekem a napi órás cucc túl kockázatosnak tünik . Nehéz volt azt megtanulnom nekem is , hogy a csábításoknak ellentmondjak .

:)
Törölt felhasználó 2009. 11. 14. 09:09
Előzmény: #22148  myrath
Őrmester úr! Kérek engedélyt! :)
Annyira én nem vagyok megelégedve, a végén ismét felfelé kanyarodtak. Közben a magyarázat is megjött.
link
A gazdaság mégsem úgy működik, mint gondolták (gdp, külker mérleg) kit érdekel, amíg tudunk nyomtatni. A munkanélküliség nő, az emberek pesszimisták, kit érdekel, míg nekünk pénzembereknek qrva jól megy.
Szóval igaza lesz tonicnak, kint mehetnek még tovább, itthon pedig követjük őket. Mondom ezt akkor, amikor a rajzomon egy rövidtávú csökkenő csatornában mozog. Amíg lehet ezt ki kell használni, de ez szerintem csak napok, max 1 hét, úgyhogy óvatosan. Én maradok egyelőre a rövidtávnál.
myrath 2009. 11. 13. 20:58
HIBÁTLAN!!!!!
myrath 2009. 11. 13. 20:58
HIBÁTLAN!!!!!
Törölt felhasználó 2009. 11. 13. 19:40
Előzmény: #22145  Törölt felhasználó
Én meg megfogadtam, hogy nem kapkodok, mégis támasz közelében shortoltam egy rossz adat miatt, igaz úgy látszott usa beesik, nem akartam lemaradni a jó belépőről. Ha nem engedelmeskedik a gravitációnak, a hétfőm megint arra megy el, hogy fedezzem a pozimat.
Egyébként pfúúújj :)
Törölt felhasználó 2009. 11. 13. 19:25
Kérdés h ezt ő is tudja-e.
Én egy hibám miatt hirtelen longos lettem (fúúúújjjj), - egyszerűen elfelejtettem h bent van vételem shortról ami már korábban teljesült - és tipródtam a nap végén h dobjam-e. És mivel délelőtt azt írtam, saját magammal szembe megyek ezért bár dobni akartam, megtartottam. És eddig télleg jó. De egyébként télleg agyrész, basszus, h gyak. minden rossz ellenére nincs más út csak fel. Kiváncsi vagyok a végéig kitart-e
Törölt felhasználó 2009. 11. 13. 19:25
Kérdés h ezt ő is tudja-e.
Én egy hibám miatt hirtelen longos lettem (fúúúújjjj), - egyszerűen elfelejtettem h bent van vételem shortról ami már korábban teljesült - és tipródtam a nap végén h dobjam-e. És mivel délelőtt azt írtam, saját magammal szembe megyek ezért bár dobni akartam, megtartottam. És eddig télleg jó. De egyébként télleg agyrész, basszus, h gyak. minden rossz ellenére nincs más út csak fel. Kiváncsi vagyok a végéig kitart-e
Törölt felhasználó 2009. 11. 13. 19:17
Előzmény: #22132  Törölt felhasználó
sok igazságot beszélsz, de mi inkább napi trédelők vagyunk, persze egy hosszabb trendnek örülnénk.
Számunkra ezek az árak már irreálisak, ezért nem merünk beleülni longba. Véleményünk szerint ez már a teteje. Bocs a többesszámért, ha nem igaz.
snp-nek itt már kutya kötelessége lefordulni:
link
Törölt felhasználó 2009. 11. 13. 18:17
Előzmény: #22141  kamaz7
mennem kell ... de késő este elolvasom és válaszolok rá .. (ha tudok)
kamaz7
kamaz7 2009. 11. 13. 18:03
Előzmény: #22140  Törölt felhasználó
az is számít, hogy a kisbefektető és a nagybefektető más alapján kereskedik. Lehet, hogy a kisbefektetők TA alapján, mindenféle elemzés (pl. Egon) alapján indítják a shortokat, amit végül vesztességgel zárnak, mert a nagybefektetők viszik a pénzt a tőzsdére, ami emelkedik. Ráadásul a shortzárások is emelkedést generálnak.

Ezalapján akkor jöhet nagyobb eső trend, amikor a nagybefektetők pénze is elfogy. Az a pénz, amiről írtad, hogy még valahol kint van légüres térben. Erre kár várni. Be kell szállni az emelkedő trendbe, aztán csak észrevesszük, hogy mikor vált és akkor átülni.

Ejj, de ez gyakorlatban mennyivel nehezebb! :D

Topik gazda

opcioka
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek