bezárt mára moka tára,tegyétek magatok a kádba!Holnap ujra indul majd a moka, bullos részvénybe nyuljon minden csoka!!! :))) Uvd!Sz iasztok! koszonom hogy itt lehettem! Virágokat az oltozobe! :))) Na hali!
Ahhh, szerintem a pilota keksz mar vagy tizenot eve nem jo.Eszegetem neha, eszegetem,de nem olyan mint Gross Karcsi idejen volt.Na az finom volt , nekem, amikor a magyar rokonok hoztak egy dobozzal.Elszalltam az bizti, de ezek a mostani vaiansok mar nem jonnek be annyira.Sorry, akkor mar inkabb a pufulec :D
uuu jut eszembe matav megnyalja az ezrest...:) demasz 18000at a flax 1400et-pláne hogy máá senkinek nincs(nekem se) plast 1800 kihagytam volna valamit??? :))) "Ne állj a bika utjába, inkább probáld megülni!"
Törölt felhasználó2005. 07. 28. 16:18
Lenne egy sürgõs kérdésem!Matávot ki adta annyira,és kik állnak bent 100k val vételen 900 körül. ha valaki látja kérem mondja meg.Köszi
hááát, szvsz a jovohét valoban durrrrrva lehet.... ;) casht készenlétbe hejezni beugrás szvsz az első pedzegetésre,végig mosolyogni az up-ot,gyors realizalas és figyelni a köv pedzegetést...reméle m nem egyszerre ugrik minden, mert akkor nem lenne tul sok erő egyikben sem... szvsz mivel hatis buximaxirol van szo és mivel a kosár legnagyobbja az otp jovoheti céláram 8200... mol 20500 esetleg 21000 fotex 430 ricsi 33000 egis 22000 és hogy egy kosáron kivuli részvényre is tippeljek econet 90! :) Ja és az eheti 5ös lotto nyerőszámok emelkedő számsorrendben a kovetkezok: 11,13,25 ,33,79 :DDDD Kockáza tok és mellékhatások.... stb stb... :D sorry most bujtam ki a medencéből!Sokkal jobban érzem magam...:))))
TIPPSAROK