molnál nagy kib*szás lenne, ha nem csinálnák meg a 17-et, ha már itt vagyunk a közelben. :) Másrészt mélyről jött nagyon, szűkülés kellene még a 17-re, + energia esik ma, talán inkább realizálni. Ha megint bemegy 16,9 alá, akkor adni, ha 16,95 fölé, akkor tartani.
Azert ne gondold , hogy az intezmenyiek nem tapostak mar eddig is egymast.Mert ha azok most keszulnenek meg csak venni, akkor le kene vagni legalabb egy nullat forintbol, hogy raismerjunk a fotexre. Ez azert elegge lehetetlen. Az meg nem, hogy az egesz intes gaska benne lenne mar.
likviditásrol jut eszembe,hogy az intézmények még csak ezután vehetnek nagyobb pakkokat.... ha rászabadulnának akor tényleg lehetne benne egy nagyobb ránciga....:)
:)))) Synit, rábát szortam! Van egy nagyon mini pakk pflaxem (120db) attol szeretnék még megszabadulni valami nem tul elenyésző áron... Van egy nagyobb fotexem amit csak 300felett szeretnék hajitani, remélem ez a mostani esés csak egy erőgyüjtögető akcio a fotextol.... remélem.... végulis a forgalom nagyrésze 90alattibol jott... ha csak 5%ot akarnak keresni akkor is feltolhatják 305koré... 400nem hiszem hogy hamarosan lenne...de egy uj mai ránciga már igen időszerü szvsz... nem tartanám kizártnak a 320at sem ha hidegfejjel gondolkodom,de utánna tényleg mehet lefele... amint látod nem csak én remegek a 285re... teli a konyv 2-3k-s eladokkal 1forintossával egymásaláigárve... valamire valo elado csak 300on 12k felette meg csak 303on volt 6k végulis szvsz minden adott lenne egy napon beluli bullra csak kéne felesleges 50guriga.... 10%ot hasitanivele... de szép lenne.... és akor most fog joni a lehurrogás hogy ne kombináljam teli a forumot...:))))
Mara mar jutottak odaig a fejlemenyek, hogy egyesek profitot realizaljanak. Sokan meg nem tudjak, hogy ez meddig mehet meg, ezert vasarolgatnak,mert latnak benne szep emelkedest.Vegul is likvid papirrol van szo a fene egye meg, hat csak legyen is mozgas benne.
Na csesszus bp. En meg azt hittem, hogy a tegnap kiszortal egy rakas felelmet kelto csomagot. Erre fol meg kiderul, hogy bevasaroltal ? Mi lesz velunk ? :)))
:( Eggyik számlán sem....Beragadtam ebbe a nyamvatt fotexbe.... :( Bevásároltam a GPCbol, 8.4 ami jo kis occal kecsegtet... ;) Most azt nem vágom hogy miképpen muxik ez az euros dolog mert az viszont T2ben megy... szoval elvileg ha ma eladok a xetrán akkor is kitudok venni pénzt.... még fel kell hivnom a bankot,mert ezekbe a t1,2,3 izékbe ugy beletudok kavarodni hogy valami eszméletlen.... Van mikor olyan osszegekkel minuszban vagyok hogy csak nézek és mégis tudok vásárolni,van mikor meg teli vagyok kessel és mégsem mert azt irja hogy nincs fedezetem.... na erre varjál gombot.... :) Nem vágom én ezeket a Tket...:)) Mi lesz a fotexel?jokora vételi oldalt látok csak azt nem tudom hogy ez most etetés és ontés vagy ontés hogy tudjon venni... Tancs azt mondja eladni,csak én tegnap vettem 93on,mert gondoltam 300folott bedobom... erre most csuszka lefele... uljek vagy egyem meg a veszteséget mielött több nem lesz.... ???? elég nagy pakkom van(nekem nagy!),és rezeg a léc,remeg a kéz.... :((((
Én inkább a 246.50es forintal egy GPC BIOTECH vásárlást javasolnék 8.5alatt mennyiségi korlát nélkül!Csukott szemmel többet fog hozni mint bármi a BÉTen szvsz! 10-11ért 248as forintal is 18-45%os haszon kb 2hét alatt...de max 1 honap
TIPPSAROK