Bp, tényleg másképp ismerjük a BC storyt, de a tény az tény: a VCP 1850-en értékesítette az alapoknak. Majd később a részvény árfolyama lement 1800 alá is. Én is olvastam az Eco-s cikket és véleményem szerint egy rossz mondatról van szó. Azt akarta kifejezni, hogy egy cég jóságát a részvényárfolyama fejezi ki ... . (Az FHB nem forgott véletlenül a kibocsátási ár alatt ? ...) Ha átolvasod a fórum korábbi (BC kibocsátás körüli) beírásait, akkor bőven fogzs találni BC-t fikázó beírást. BC-vel kapcsalatban "legzseniálisabb" Babits Egon elemzése az Equitastól (1100-as célárral), számomra ez és az hogy 1950-ről visszament 1880-ra volt az utolsó lökés.
Bp: A Bcvel kapcsolatban akkor a 10e föléhúzásnak volt egy olyan oka is ha jól emléxem, hogy az egyik igazgatói tag ki akart szállni, és ezért felhúzták az árát, majd öntötték... Most is rebesgetnek valamit a madarak hasonló szituról...
Sziasztok! Sajna megint meetingeltem, ez a munka, basszus, mindig 9-re kell tenni a megbeszéléseket... Sz'al lemaradtam a reggeli felfutásról, hogy magasabbról shortoljak, de azért MOL shortot így is nyitottam 16355-ről, lássuk...
Bár én nem valoszinu hogy tapasztaltabb vagyok,de én a BC storit máshogy ismerem... először is az 1800 volt az ára!!! a 2700as(13000forintos ) árfolyam volt manipulált! erstés brokersrác keresni akart pár millát,keresett is...:) hab a tortán hogy buntibol bekellett álnia a sarokba és 200k-ért kellett vennie a vattacukrot,de csak egyszer... varsoi bevezetés,na most aki azt mondta az 1800ra hogy szar meg manipulált,meg nincs benne lehetőség az ne is tőzsdézzen... szvsz... ja és ami talán a legfontosabb a BCHEMnek van terméke amit el lehet adni... Az eco ugy nyilatkozott hogy az ő fő terméke a részvénye(nem én találtam ki), na most 120forinton lehetett jegyezni az uj kibocsit amivel duplájára emelték a részvények darbszámát... mit lássak a papirban?Hallottál olyat hogy bevezetik varsoba,vagy hogy a 100forint folotti árat xy brokercég nyomta(bchem)? Vagy hogy nyereséges a válalat(synergon)? Vagy hogy felértékelték?uj cél ár? uj terméket dob a piacra? valami hir? na jo volt... csak ép nem pozitiv hanem negativ... lemondott az egyik vezető... valszeg me unta a poziját... persze... a sulyedo hajorol előbb a kapitány jobb keze ugrik ki,majd a jol informált belsosok,aztan a maradék személyzet,végul az utasok vagy betomik a lyukat,vagy urganak ahova még lehet... hozzáteszem szvsz... nem én vagyok negativ az ecoval hanem a piac...
Sziasztok! Bp egy kicsit pesszimista vagy eco ügyben :) Hali után minden kicsit más, ezért érdekelne hogy mennyiért akarsz venni? :) Ha tényleg így is gondolod, akkor egy kis kedvcsinálóként emlékezz vissza a BC storyra. 1850 majd 1800 volt (bika piacon!!!). A vélemények: "szar", "manipulált az ár", aki benyelte (köztük én is) az eladta, ha tudta annyin amennyin vette, ha nem kis veszteséggel. Nézd meg most mennyin van. Lehet, hogy igazad van és lemegy, de volt már az eco 89, szerintem itt megint lesz vásárlóked, ahogy eddig is...
Köszi :) Mennyivel könnyebb TDT nélkül :DDD Amióta megfogadtam, hogy nem TDTzem, azóta csak nyereséges pozijaim vannak. Igaz, hogy csak 3, de akkor is :)
zolko! az semmi,majd akkor nézd meg ha benézi a 90et... ha addig lemegy akkor mindenki stop,eladás... mifogja meg?a padlo... Elfogytak a vevők... csak dölt meg dölt a papir,az ár mindegy csak megszabaduljon tőle,kiváncsi leszek,hogy kinek adja majd 90 alat és mennyin,mert akor borogatásokat nem fognak megtartani 90 alatt mint fölött... a 120forintos kibocsival mizu?Ha valoban a részvénye a fő terméke a cégnek akkor eza cég hamarosan ujra a csőd szélén lesz... már igy is közel30%osan alulértékelt... ez ekkora bull piacon sok,nagyon sok!!!!mondhatni féláron van...
TIPPSAROK