hogy mekora ljkaqxgmkluqm xgmioéxg megint forditva adtam meg a megbizást... itt orulok mint majom a .... megnézem a portfoliom,semmi pplast... megnézem a lekérdezést... árba irtam a darabot, darabba a megbizárat... öcsém,és még csak fél tiz....
Már nem tok figyelni egyszerre 3 dologra....:( A PPLASTtol mára én még várok egy tegnapihoz hasonlo ugrást,de ez inkább remény mint várakozás.... a Ricsikémet meg lefele várom,hogy végre mindent eldobhassak és felvásárlásba kezdhessek... fotex se akar elesni... synergon is beállt a 600as szintjére +/- ugrál 5-10forintot... hát nem tom kedves Tancs... lassan már ugy vagyok vele hogy mindegy,csak legyen már valami.... Most dolgoznom kell,mert még márciusban szeretnék egy nagyobb tőke inyekciot...:) de veletek vagyok!!!!(csak nem mindig on-line)
Kedves Zsosz és Mindenki! A medvecukor jólesett:-))), de járna mégegy, mert a mai tetőt még tegnap este beírtam (18850), s mindössze 28 pöttyöt tévedtem. Lau! Ez a pszichoizés nap szépen rendbehozta a Te lelkivilágod is,-grat. Üdv:
Heesh, ha az aktiválási árad 2680 akkor ha 2680 a piac, bekerül a rendszerbe az ajánlatod, 2620-as limittel. Azaz 2620-tól felfelé alegjobb vevő(k)re ráöntöd.
Most a longosok kerültek "szívóágra"... nek em olybá tünik, hogy nagyjából uaonnan visszaverték a piacot, vagyis ez tényleg range, amiben szükülés és forgalom csökkenés aztán kitörés következhet, kérdés milyen gyorsan.
Mert van egy limitár is ott, akkor kéne teljesülnie nem? HA eléri az aktiválási árat, akkor limitáras megbízásként élesedik, de csak akkor teljesül, ha eléri a limitárat, én legalábbis így olvastam, de akkor ezek szerint nem jól értelmeztem. Mert most az aktiválási árnál eladásra került.
Egy kis borsodchem info... Nem bírtam tovább, hogy nélkülem száguld a BCHEM ezért ismét visszaszálltam...:) Úgyhogy rövid távon egy visszaesést várok 2400-ig, és utána majd meglátjuk merre indul...Ezek a napon belüli nagy leadások valamiért nekem nem szimpatikusak...
TIPPSAROK