Elérte a 2620-at az árfolyam mostanában? Mert az ebroki nem mutatja, csak azt látom hogy már nincsenek meg a részvényeim. Aktiválási árnak 2680-at raktam, de nem tudom, elérte-e a 2620-at, ezek szerint el, jól kistoppoltam magam.
Na, azért mennek itt a shortzárások rendesen, -1%-os BUX záró nem olyan vészes... Ez egy szép hullámzó nap volt, de ettől még holnap ugyanúgy mehet a piac felfelé... Ezt hívják nagy volatilitásnak, vagy nem? :)
Háát, alapból nem a rally tetején kell venni, mégha napon belül 2%ot érzel benne, mert sokkal nagyobb az esély lefele... De ha ma 2700 vagy felett zár akkor holnap megismételhetjük a dolgot :) Venni vagy nem venni? Hmm... Talán venni, de nem 1 napra, hanem min. 1 hétre, vagy amíg nem fordul tech alapon...
hát Wedge, én sem a csúcson adtam, de már alattam van az árf., ne várd meg, amíg visszateszteli a kitörési szintet...
Törölt felhasználó2005. 03. 08. 15:48
Most jöttem vissza és nézem, hogy akárhogyan is kitört elvileg a BUX, azért szépen visszaverték. Most hosszabb távon a 17500-19000-es Ranget kell nézni, hogy onnan merre megy. Most olvastam a Figyelőben egy cikket a piacról és nekem az alapján nagyon úgy tűnik, hogy korán sincsen itt a vége a piacnak, bár technikailag nem olyan szép...
Heesh! Nem nagyon használok stoppot, mindig az érzésre és a piacra megyek... Technikai alapon (amire te gondoltál) 2600-2590 eleste után dobnám. Amíg tart a kitörés nem fogom eladni:)
na mizu ezzel a (wc)papirral???Most ugy vezetik be az uj (120forintos)részvén yeket,hogy beontogetik a jonépnek???? az klassz lesz... vot töke emelés de minek... ez inkább tőke beolvasztás... wazeg nagyon gáz... monom is minyá a bakernak ho oncsuk ki mi is osz maj kimegyunk a vására ha 50né lehet kapni...
Azért én is részvettem egy óvatos bux shorttal (19265-19140), hogy nehogy kimaradjak, én persze csak kicsiben (úgy tartom: kis pénz is pénz!) Figyelembe kell venni, amit leírtál kedves Pénznyelő,- ezért is az óvatosság. Üdv:
TIPPSAROK