matiné van a béten?minden részvényemben hirtelen felindulásbol szuletik egy 10k-s kötés... fotex 217en eco 94en syn 595 10k,most 593 20k nincs ajanlat eccer csak bedob kivesz...
Elkezdtem grafikonokat rajzolgatni,de aszem ez nekem nem megy....:) Az econál pl nállam 94re jött ki az alja és 109ig kellene mennie a héten(ha a kereskedésre nézek nem tartom valoszinunek) A fotexnél 220a szint és onnan indul meg 258ig... (hát nem toom,tancs szavaira gondolva ezt sem tartom valoszinunek...) A grafikonrajzolás technikájárol is lenne valami linketek számomra??? Megköszö nném,mielott peadom a pályázatom a KELLER-hez...:))))
ez a leontéses dolog tényleg muxik.... 15perc alatt felkapkodták pár darabbal 220ra aztán 10k ráöntés a vevőoldalra sorbaálloknak... mos t 215ön 12k vétel eladáson 18-21ig ezerpárszáz darabos eladások... 222ön maradt a 10k... (tisztára mint egy mérkőzésen)
Ellendrukker vagyok JP,nekem a 242 jobban feküdne.szvsz nem fogja visszanézni a 191-et,de Laurionnak még lehet igaza a 210-el.Már ha van türelme a vevőknek,mert bele-bele kapkodnak a rövid leöntések után.Ezek a leöntések olyan menetrendszerűek így délutánonként.Kár,ho gy nem tudom folyamatosan sasolni a monitort pedig minden nap csinálhatnék egy rövid shortot. Bp köszi a bíztató meglátást.
TIPPSAROK