BP.En nem tudom mi az 222, de ez nem is lenyeg most. Meglepne ha egy csikot folszivna egy kokos bacsi, es ezltal folkuszna 240-re. Sajnos most belatasom sincs a konybe, talan holnap, de kivancsi volnek, hogy elado mennyi lehetugy 10 emeletig.Szerintem is inkabb alszik a papir es ez sokaknak maskepp tunik. Na, hol van mar az a 191 ? lassuk mar azt a 191-et. Na jo, adok erte 192.
Törölt felhasználó2005. 03. 01. 14:42
Kezdje már el felvásárolni valaki! Vagy a rekordprofit hatására esünk inkább majd 10%-ot? Hogy van ez?
annyi még hozzátartozik hogy 210en van egy 45k-s vételi ajanlat....JP szerinted ha megeszi a piac a 222öt és nem raknak bele nagyobb tételt csak aprokat nagyközökkel szétszorva,akkor azért ha emelkedőbe vesznek továbbra is akkor mehet akár ma is egy sprintel 240ig akár... vagy ahoz nagyon alszik?
zsosz! Azért érdekesen alakul a anpigrafikonja is... mintha uj erőt kapott volna,már amennyire ez lehetséges...De hajrá!Ha eltunne az a 222es 10k még bizakodo is lennék,remélem a fölött nincs a könyvben nagyobb tétel és engedik egy kicsit csapdosni a fioka szarnyait....:) Mind enesetre most a vevők egyre türelmetlenebben vesznek bele az ajanlatokba....
Kedves tancs! Azt amit beírsz ide azt megszívlelem általában.A fejlécben látható "Tancs táblázata" című rovatot viszont nem tudtam megnyitni.(lehet csak az én ügyetlenségem) Ha beírnád a számsort a matyiról légyszi! Köszi.
Szia tancs! Köszönöm kérdésed a fotexeim jól vannak. Igaz kétszer is aggódtam picit,de 217 körül visszafordult.Sajna tegnap nem voltam egészen képben,így 235-ön nem adtam el a felét.Ha a héten sem húzzák meg akkor realizálom azt ami megmaradt. Matyival bent állok most is.Ha Zolko megérzése bejön akkor elviszik a pakkot. A maradékot négy számjegyű áron szeretném odaadni.
TIPPSAROK