Üdv mindenkinek a fórumon! Talán azért kezdett emelkedni mert senki sem várta tőle!Nem sokat hagytam belőle,de ha valóban eléri az 1000-et repül a maradék is! Talán,ha egyszer poraiból újra felkel (mondjuk egy kivezetési sztori megindulásakor),akko r jó lehet nálam újra. Fotival mi a szösz van szerintetek?
Ezt a nézetet nem teljesen osztom, a matáv pl. szerintem a technikai elvárások szerint mozog. Ma megérinti vagy áttöri a felső Bollingert aztán rövidtávú trend vált. köv. Szerintem.
Dear BP! Köszönöm a véleményed! Nem elemzést kértem Tőled, hanem a véleményedet, mert ebből, ezekből tudok tanulni.Persze Tancs,Wedge, Laurion, JP, Zolko, Zborde ( bocsánat, ha valakit kifelejtettem!!!!!)h ozzászólásaiból is rentgeteget tanultam, tanulok, csak nem mindig teszem fel nekik a primitív kérdéseimet, inkább csak olvasom Őket. üdv
azzuro! Nem tudom,nem vagyok elemző...:) Ellenben köszönöm bizalmad!Tancsot kérdezd és JP-t!De ha tuti infot szeretnél Wedge a tőzsdemágus! Amugy ha belenézel a könyvbe tök üres az eladás... ez azt is jelenthetné hogy még felfele megy... nem kizárt a 8k a héten ebben az alufoliában,mert nem várják a vevők hogy eladjanak nekik hanem kiveszik a könyvből... ellenben én ebből arra is következtetek,hogy azt sem fogják megvárni hogy megvegyék tőlük,hanem kellő pillanatban boritanak... ezzel szvsz nem mondtam ujat mert eddig is ez volt a trend... de hogy ez meddig és milyen ársávokban mehet igy tovább azt én nem tudom megmondani,de szerintem más se nagyon...
Fijjugggg! Mit csinál ez az OTP? Nem értem.Reggel a béka feneke alatt volt,most meg az egekben jár??? Mi lehet ma ,holnap ezek után? BP szerinted hova megy ezután? üdv
TIPPSAROK