11.00-kor következik az áprilisi EU-s ipari termelés (előrejelzés: -0,9%, előző: -0,3%).
12.00-kor kerül közzétételre az amerikai MBA jelzálogkölcsön-igénylések múlt heti száma (elözö: 1,3%).
14.30-kor teszik közzé a májusi amerikai kiskereskedelmi forgalmakat (előrejelzés: -0,1%, előző: 0,1%), a forgalmakat a magban (előrejelzés: 0,1%, előző. 0,1%),
16.00-kor hozzák nyilvánosságra az áprilisi amerikai raktárkészleteket (előrejelzés: 0,4%, előző: 0,3%).
16.30-kor kerül közzétételre az EIA olajpiaci jelentés.
A csaknem 300 millió literes, kétszintes akvárium San Diegóban található, de szerencsére nem kell olyan messzire utazni egy nemrég elindított HD felbontású webkamerának köszönhetően.
A Birch Aquariumból folyamatosan, akár teljes képernyős felbontásban láthatjuk a tengeti élőlények igazán változatos felvonulását. A félelmetes leopárdcápák, angolnák, barrakudák vagy óriás tengeri sügérek akár képernyővédőként is szolgálhatnak. A weboldalról azt is pontosan meg lehet tudni, hogy a hét mely napjain és hánykor vannak búvárbemutatók, amit nem szabad kihagyni. link
A görög hitelprogram leállítása az euróövezet vesztét okozhatja, mert támogatás nélkül az ország összeomlana, ami bankpánikhoz vezetne Portugáliában, Spanyolországban és Olaszországban – véli Roubini. Görögországnak ezért vagy rendezetten, a külső pénzügyi támogatás folytatása mellett kell távoznia az euróövezetből, vagy pedig bent kell tartani a zónában és a volt NDK felzárkóztatását célzó programokhoz hasonlóan újjá kell építeni a gazdaságát.
„A német adófizetőknek mindkét megoldás olcsóbb, mint az euróövezet felbomlása (...), mert az euró nélkül Németország csak egy törpe az Egyesült Államokhoz vagy Kínához képest gazdaságilag és politikailag is”. Németország gazdasága az exportra épül, ezért nem tudja nélkülözni az eurót és az európai kereskedelmi partnereket. Ezért aztán Németország „vagy együtt úszik a többiekkel, vagy velük együtt elsüllyed” – mondta a BAKTER Nouriel Roubini a Bildnek.
Köszi Neked is. Délután mit műveltek, már nem láttam, de el tudom képzelni...:-(
Olaj longom volt dél körül, nem volt jegyző, elmentem a kölökért, fél óra múlva visszaértem, még mindig nem volt jegyző, akkor telefonáltam és a "jéé, tényleg nincs jegyző, azonnal intézkedünk" volt a válasz. Továbbra sem figyelik a certiket és a kutya se telefonál nekik.:-((
Ha nagy a vola akkor meg egyből elugrik a jegyzés..:-(
Sz@r az egész, le kell szokni róluk.
Jobbulast neki . Amit ma az erste muvelt nem semmi. Rajtam maradt egy dax short 6180 rol. Holnap dobhatom. Mikor dobni akartam 6100 alatt eltuntek utana mar meg hulye voltam h nem dobtam
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?