A három bólogató jános és a te anyádnak is azt kívánom, hogy ugyanazokat írják róluk, mint amit te írtál! Gondolom plusszokkal jutalmazzák majd akkor is a tahóságot!
Tényleg, igazad, van, nem gondoltam, hogy ennyire érzékenyen érint a dolog. Taszári négereket írtam anno, ez felettébb sértő lehetett számodra ezek szerint... afroamerikai vagy színesbőrű lett volna a helyes szóhasználat. Bocs, remélem így ok.
Tisztelt Toka Úr! Bár sok embernek van több- kevesebb pénze, tőzsdézgetnek, fórumozgatnak, de a megfelelő kommunikációhoz intelligencia is szükséges. Ezt nem pénzért adják, tanulni, szocializálódni kell! Mi tudjuk ezt. Nem bántunk személyében senkit. - Egymásközt vagyunk a fórumon, vadász hasonlatot használva mondhatom, hogy házi nyúlra nem lövünk! - Csak, ha támad! Köszönöm, hogy helyre igazította a nem kellő tisztelettel kommentelő illetőt!
Na Magát igen zavarhatja Oldrider Úr.Jó sok beirása van Önnek.🤔Én pont Oldrider Ur ajanlatára vettem ezt.Zavarja, ugorja át.Ne sértegessen itt senkit Alma Úr.
3 PannErgy fórum van! Válszthat bárki! Én soha nem támadtam senki személyét, anyját, apját, családját! Hogy nem egyezik a véleményem a tiéddel, azt leszarom!
Tényleg nem veszed észre, hogy sok és felesleges az a (többnyire) üres fecsegés, amit naponta a nyakunkba zúdítasz?! Aki ebben a papírban érdekelt, az EGÉSZEN BIZTOSAN nem erre kíváncsi, ezért naponta sok embert idegesítesz értelmetlenül.
Köszönöm szépen, a tájékoztatást! Bocsánatot kérni nem akarsz tőlem talán? Emlékszel még a bejegyzésedre, ami miatt kitiltottak egy időre ebből a topikból? Én nem felejtettem el amit akkor írtál!
No csak! Savanyák plusszolni is tudnak! Én mindíg a részvényről írtam, ti pedig személyeskedtetek! Csak akkor jelentettem, amikor a barátod az anyámat szidta! Most is ide irkál, de miért?
Bocsánat kérésed elfogadom! A tőzsde - részvények- mozgása dialektikus, a jellemző az, hogy adunk és veszünk. Én ahhoz próbáltam segítséget kérni, hogy épp adjak vagy vegyek.Te rossz tanácsot adtál! Tévedtél! Tartsd továbbra is a részvényeidet, nyerj sokat rajta, de tanácsot ne adj, mert leszerepeltél!
Bocs,sztem senkit nem érdekel a hülyeséged,ezért kapsz annyi minuszt, amúgy 1600-nàl írtad,ha eléri eladod az összesset,és kilépsz a forumból-erre vàrt mindenki.Ne vàlaszolj többet nem reagàlok
A savanya mínuszoló makiknak szerencsére nem lett igaza! A mi Pannynk ára napról- napra emelkedik! Oldpapa - bár nem geotermia szakértő -, de tudta mit kell a tejbe aprítania! Néha ugyan elbizonytalanítottak a történések, de szerencsére jól diverzifikáltam a portfoliómat. (Az ingatlan szegmens is beindult.)
Én azt a tanácsot adom neked, a Panny részvénnyel kapcsolatban, amit a súlyemelő IBV-n 1976-ban az orosz edző üvöltött a versenyzőjének. Így hangzott: "Tartsd a végtelenségig!" ( Bár oroszul üvöltötte, de szerintem Te nem tudsz oroszul, ezért segítettem és magyarra lefordítva írtam be.)
Köszi! Ez már beszéd az ilyen! A kezemre is ülök tüstént, a PannErgy részvényeimet illetően! Az ilyen jóindulatú, hasznos, segítő infókra vagyok kíváncsi, nem olyanokra, hogy: add el, ha nem tetszik..!
Parancsolj:"Hasonlóan jelentős változások várhatók a geotermikus energia területén is. Bár Magyarország adottságai európai szinten is kiemelkedőek, a projektek korábban gyakran évekre elakadtak a bonyolult engedélyezési eljárások miatt. A parlament által elfogadott módosítások azonban lebontják ezeket a bürokratikus akadályokat.A lábunk alatt rejlő földhő magyar otthonokat és magyar üzemeket fűthet, ezért ideje volt már megnyitni előtte az utat– fogalmazott a miniszter. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260728/tizeves-tilalmat-torolt-el-magyarorszagon-az-orszaggyules-mai-dontese-nagy-valtozas-jon-az-energiaellatasban-852596
Szia! Rossz tanácsot adtatok! Bolond lennék eladni! Ez napról-napra többet fial! 2730! Mondtam, csak semmi kamu! Mindenki az őszintét írja, azt amit önmaga is cselekedne! Az nem baj, ha tévedünk, de szándékosan ne akarjuk félrevezetni blogtársainkat!
2640-en zárt. Nem sokon múlt. 2650-en akartam könnyíteni a pakkom.
"Az Ön számláján az alábbi tranzakciók státusza változott:
2026.07.27
Tájékoztatjuk, az alábbi megbízása lejárt. Megbízás: PANNERGY Limitáras Eladási megbízás 1500 db Tranzakció azonosító: 625082183 Számla típus: Normál Piac: XETRA - BÉT Lejárat oka: Order expired Lejárat időpontja: 2026.07.27 17:25:21
Az OK gombra kattintással Ön kijelenti, hogy a fent megjelenő üzenetet tudomásul vette és elfogadja." Remélem, hogy akik motorikusan mínuszolnak, azok is őszinték lesznek majd a ténykedésükről! Hajrá Panny!
Sajnos a kérdésemre nem válaszolt senki. A párdarab gyűlölet mínusz nem érdekel, de jól jellemzi azokat, akik annyira bátorak, hogy így kommunikálnak. Sok sikert kívánok nekik is a Panny részvények kereskedéséhez!
Akkor mivel fogok szórakozni? 320 Ft-tól kivártam, hogy idáig emelkedjen. Szerintem megérdemlem a jutalom játékot. A pénzt mással kerestem, nem a tőzsdézéssel, de tény, hogy a Pannyba vetett mag jó talajra hullott!
Láttok reményt rá, hogy ma megváljak 2650-ért néhány darabtól? Beadtam a megbízást, de csak azért, mert unatkozom. Ha elmegy az is jó, ha megmarad az is jó. A Panny mostanában azért jó, mert nem lehet vele bukni!
Ahogy a Pannonplasztból geotermia lett, úgy a PannErgyből is lehetne olyan cég, amely a geotermia mellett a szélerőmű bizniszbe is beszáll. Végtére is zöld megy a zöldhöz!
A geotermia draga mulatsug. A szelenergia segit kisimitani a napon belulli nagy aramingadozas valtozasokat. Ezt nem kell megkutatatni, probafurni, stb. gyorsabban lehet telepiteni ha hozzafejlesztik a rendszert. Jönni fog ez is, csak hatrebb van a prio listan es kevesbe latvanyos.
PANNERGY