Én elhiszem Kanyisz öcsém, hogy nagyra vagy magaddal. Élvezd ezt az érzést.
Amit a másik topikban is összehordtál most, mindennek a teteje.
Unom. Dögunalom az ostobaságaitokkal foglalkoznom. És ne küldj el sehová, mert még zokon veszem.Ecsém.
Kanyisz higgadj le. Kettőnk érdekében.Eltűrtem a sértegetéseidet.
Eddig. Kit érdekel a kérdésed? Hogy jön ez ide? Mit reklamálsz? Én tudom, mi az ultrabal.
Denfiníciót keresel?Keress. Hadd ne segítsek.
Hát ilyen bonyolult arra az egyszerű kérdésre a válasz, hogy definiáld az ultrabalt?
Rögtön tele kell köpködni a képernyőt, ha valami konkrétat kérdezek tőled?
Ne emleges és nem szólok hozzád, de a példákat most már keresd ki (és mindig tegyed elé az előzményt is), mert hazudsz. Nem neveztelek szélsőségesnek. (mellesleg ennek egyszerű oka van, nem tartalak annak.:))
Kanyisz kis bogaram !
Az ártatlanság vélelme egész addig jár mindenkinek, míg ártatlan. Immáron nem először, és bizonyára nem utoljára azt lesed, hogy ha valami olyat állítok, mely maszop-szadeszes hazaáruló cimboráidra kompromittáló , esetleg túl közel jár az igazsághoz, jössz nekem a személyeskedéseiddel, érvek hiányában.
Hadd ne keressem ki ezeket. Ne bíztogass, én szívesen nézlek levegőnek. Csak tennéd te is ezt velem...de hát... nem ezért vagy fizetve.
"Állítólag a bankoknak jóval nayobb érdeke, hogy a jelzálogkölcsönöket ne tudják fizetni, mert a mellétársult "üzletemberek" nagyokat szakítanak az árverezett ingatlanokból, nemkülönben a bankok vezetői."
Meg mitől is vagyok ultrabal? Tudod az ultraball nézetek azok lennének, hogy maradjon az állami egészségügy, ne privatizáljunk semmit, sőt államosítsunk vissza, növeljük a szociális támogatásokat és a gazdagok adóját, zavarjuk ki a multikat az országból, stb., stb.
Ezt szoktam én képviselni, vagy bárki aki veled Őföméltósága vitába mer szállni?
Amikor másik szituban azt kellett mondanom, hogy az ingatlanom terhelt, rögtön azt javasolták, vegyek föl az ingatlanra teljesen maximalizált hitelt, fizessem ki az előző hitelt, és a fennmaradó máris költhető.
Máskor 500k hitelt érdeklődtem, és a keresetem okán a kalkulátor 1,5 millót is engedett volna személyibe, az ügyintéző azt kérdezte nem gondolom meg magam?
28,5% THM.
Elképesztő milyen tempóban akarják az embereket belerángatni a hitelekbe.
Amerikában a 60-as években levélben mindenkinek küldték ki a hitelkártyákat, még gyerekenek is! Csak költsenek a szülők keretére. Még ezt is megérhetjük.
A hitelnek ára van, néhol 40% kamat.
Nem vagyok hitel ellenes, sőt jónak tartom, ha a kamat elfogadható, és az emberek józanul élnek vele, de ami most megy az a legnagyobb csabdábacsalás.
Állítólag a bankoknak jóval nayobb érdeke, hogy a jelzálogkölcsönöket ne tudják fizetni, mert a mellétársult "üzletemberek" nagyokat szakítanak az árverezett ingatlanokból, nemkülönben a bankok vezetői.
politika és társadalom ahogy én látom (2)
Személyes találkozónk során egy magas rangú kormánypárti barátunk őszintén mesélt a PÁRT-ról, a 6
főből álló mindent elsöprő hatalmi csoportról (Szili, Szekeres, Veres,
Kiss, Lamperth, Gyurcsány) és a gazdasági döntések hátteréről. És Gál
J.Zoli barátjáról is, aki bár szakközepes érettségije van csak,
egyszemélyben irányítja a magyar sajtót és valójában akkor van lapzárta
a Népszabadságnál, ha Gál J. Zoli rábólint. Nincs annyi időm és erőm,
hogy mindent leírjak. Legyen elég annyi, ha eddig jelentéktelen pondró
porszemnek éreztem is magam, a tegnapi beszélgetés után még annak sem.
Semmik vagyunk. Még csak plebejusok, közkatonák, szorgos hangyák,
rabszolgák sem. Semmik.
Közöltem vele, hogy legszivesebben berontanék a Parlamentbe testemre
tekert 50 méternyi töltényhevederrel, kezemben 1-1darab, a vietnámi
filmekből ismert helikopter géppuskával és mindenkit,mondom MINDENKIT
halomra lőnék. És minden eddigi bűnömet ezzel megváltva a mennyországba
kerülnék, Szent Péter jobbjára.Közvetlenül.
Ő csak nevetett gyermeki hevülésemen. Nem sértően, picit irigykedve.
Mert azt látta bennem, amire ők pont építenek, számítanak. Az idolokba,
igazságba vetett hitet, az álmokat kergető, s ezért minden szar igéretet
elhivő naiv állampolgárt. A választót.
Akinek akarata, véleménye, álmai, céljai, fájdalmai, keserűsége, gondjai
pont senkit nem érdekelnek. Legfőképp azokat nem, akiket választhat,
akiket megszavaz."