A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Szerintem elkezdtek AI-t használni a módosítások elvégzéséhez, mert pár hónapja véletlenszerűen romlanak el funkciók. Az AI ágensek szoktak találomra belemódosítani a kódba, és ha nem néznek a körmére akkor elrontanak valami működőt miközben elvileg valami egészen mást csinálnak.
na kicsit próbálgattam. ha rányomsz a megbízás típusa mellett az i betűre és a felugró kis ablakot bezárod az x-el utána kiugrik normális ablakba a megbízás ablak viszont csak limitára megbízást lehet adni
régi webes felületen csak nálam szar a megbízás ablak vételnél? nem jelenik meg az egész ablak,pl a küldés gomb sem így nem tudok venni,eladásnál jó minden.
amiota nem kbc sar az egész-nem is tőzsdézem már-nem lehet kereskedni ezzel és amugy meg az egész bét egy nagy hulla.aki régebbről tart pár részvényt az mondhato jonak-spekára forintozásra nem
Csatlakozom hozzád. Benéztem ma, hogy talán valami értelmesebb irányba haladnak, de nem. Használhatatlan, áttekinthetetlen az új felület. Képtelenség rendesen kereskedni, figyelni rajta. Ha erre akarnak kényszeríteni, akkor meg kell válni a cégtől. Miért nem jó nekik a régi? Inkább azt kellene csiszolgatni.
Remélem nem fogják az ügyfelekre erőltetni ezt a szemét új felületet. Miért kellett az új felületből kivenni a terminal nézetet? Azt várnám hogy javuljon a rendszer, de ez egyre rosszabb. A mobiltrader egy használhatatlan hulladék, kizárolag arra jó, hogy megerősitsem a belépést, de mostmár a webes is hulladék ezzel az új felülettel. Vagy nem az ügyfél megtartás a cél hanem az elüldözés?
A BET-en forgalmazott Erste-s certifikátokat, hogyan lehet megtalálni? A kereső nem talál semmit. Ha jól látom a régebbi webtrader-t teljesen kivezették. Csak ez a szép, de használhatatlannak tűnő webtrader maradt.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link