tele vannak a piacok túlértékelt eszközökkel egy részük már kipukkant pl a kriptok, ez legalább biztosan többet ér a jelenlegi áránál, a német piacon veszegettem a Bayert így mint ezt 44-45-ön amikor a dax a csúcson volt, most hogy az "beszakadt" még mindig 60 közelében van
Jó de itt most nem egész nyárra tervezünk!😃 Már egy hét is nagy fejtörést okoz ...😲😃 SP az első ellenállást átvitte, ez érződik a piacokon is! Mivel nagyon nyögve nyelős volt és a második ellenállás elég közel van, így nem lesz olyan nagy kitörő öröm a piacokon! Ahogy lefordul, várható egy új mélypont és itt mindent dobálni fognak! Addig lehet halászgatni...😃👍 Egyszóval, nem kéne lefordulnia!!! 🤣🤣
Igen, hetes dojihoz, írtam szerdán itt. Záróig még viríthatnak akár. Semeddig nem tart kiállni eladóiról ha úgy akarják.Egyelőre 20db-os felkötésre futja a vevőktől, ez kevés lesz.
Az elemzések 99%-ban semmit sem érnek, mert a piac nagyban szarik rá mit brekegnek a magyar piacbefolyásoló brókerházak elemzői. Ha valamiről pl csupa szépet írnak ott eladni akarnak, fordítva meg venni. Én ezt figyeltem meg az évek alatt.
Piaci vételre gondoltam, nem arra aki bent áll a könyvben. Most belevett valaki de abban a másodperben ment is a visszakötés lefelé a vezérlőből, szép manipulálást folytatnak.
Ahhoz, hogy jól nézzen ki jövő hétre fel kéne vinni 335 fölé de inkább 340 közelébe. Kétlem, hogy ezt megengedi a karmester. Eddig minden vételi próbálkozásra azonnali lekötés ment és az eladói teletömése. Meglátjuk mi lesz, engem csak TA alapon érdekel, de itt is látszik a "robotkéz" fentről, ami nem tetszik.
én megvettem a mai adagot egy perce 275Db 333,5, gondolom kiadták egy kis jutalomért, mert szeretnék visszavenni olcsóbban, az opusról is írtak egy szép elemzést a napokban gondolom azt adni akarták
Mtelekom