nem hiszem hogy szánalmas ránk a legjobb kifejezés, történelmünk bizonyítja, rettenetesen megosztható (vesszen a mások tehene is), egymással acsarkodó, pesszimista alap beállítottságú. Viszont túlélő képességekkel bír, de nagyon végítélethez kell közelíteni, ahhoz hogy összefogjon (pl egy Mohács még nem elég).
mert rengetegen csak két bitesen tudnak gondolkodni:fekete-fehér, jó-rossz és kész. Mert kell "ellenség kép" (orbánnak is, max tudatosan) és arra ki tudja vetíteni a kis saját buját-baját.
Egyetértek.Nem tudom hogy miért kell mindenhol az okok mögött a FIDESZt látni.Szánalmas ez itt...-)Nem gondolom hogy mindig jó döntést hozott a FIDESZ de a minden negatívum mögött azt sejtetni több mint hiba.
Évek óta olvasom ezt a fórumot,most csak azért írok ide,hogy meg nyugtassam azokat,akik bukóban vannak./Ez persze nem megnyugtatás.../Az én átlagom ebben a papírban négy számjegyű...Hihetetlen ugye?Pedig csak egyszer rontottam...Tőlem egy darabot sem kapnak,az tuti..A Höttges a Merkel barátja...Mi lenne,ha nem lenne az..
Miért nézed te ezt a papert évek óta, ha még azt se látod, hogy jó ideje nem a politika határozza meg az árfolyamát. jahh és épeszű embernek nincs politikus és politikai párt kedvence
Mtelekom