Én nyugodtan hátra vagyok dulve. Nincs részvényem. De vennék. 430-nál állok, azt írták, hogy ott van a támasz. Ha beöntené a 200k-s eladó, akkor kapnák is.
Aki az Mtel lel kapcsolatban nem borulátó az effektíve hülye ! Az egy másik kérdés hogy szarral is lehet pénzt keresni ( főleg le de akár fel irányban is) !
Az a baj, hogy itt nálunk tényleg az van..(Zeg) Pont minap futottam össze a polgival, hidd el ő sem boldog, nem őszinte a mosolya ilyen fényviszonyok között.
"Összességében úgy érzem az írásaid alapján, hogy nagyon ború látó vagy." Szerintem ez csak a monitorodba szerelt Éliosz led miatt van,vegyél valami piaci alapút!:-)
Hidd el én sem tapsolok, hogy nem 500 az árfolyam. De ha alapból is osztalékban gondolkodsz akkor nem mindegy? Összességében úgy érzem az írásaid alapján, hogy nagyon ború látó vagy. De lehet, ha megiszom a második kávét már máshogy fogom értelmezni amiket írtál. Ja és simán lehetne 400 is az árfolyam, ha vkinek egy nap alatt ki kell szállnia mennyiséggel. Ez nem is kérdés.
Mtelekom