De ne csüggedjünk Tesó, hisz ismered a az úszóverseny hirdetést:
elől ér célba a cápa
utána beér delfin
utána beér a csuka....
utána....
a remény hal meg utoljára !!!!
A 485-ös eladási javaslatnak az előzményét olvasd már el és utána írjál megjegyzést.
A néhai cprx vagy hogy hívtáknak szólt, akit azóta kitiltottak és ironikus beírás volt, mert az agyamra ment az elandó nyávogása meg pánikolása és bizonytalansága.
Ha nem vagy tisztában vagy a körülményekkel, akkor ne írjál konkrét véleményt valakiról.
"Én nem írnék olyat, hogy más konkrétan mit tegyen, főleg, hogy az ellenkezője nagyon nem jött be Neked nemrég, így még elég furcsán is hangzik"
mi nem jött be nekem?
"Bocs, de már megint egy határozott, konkrét felszólítás: "Ne add el!"
" a mondat valóban felszólító mert felkiáltó jel van mögötte, de lehet óhajtó és segítséget adó kijelentés is vagy rácsodálkozás is.
Na ez egy óhajtó mondat lett volna, azért mert felkiáltó jel van, nem minden esetben felszólító.
Én is tartom 470-es beker árral.
És mindeninek ezt javaslom!
#161535-ös hozzászólásban le is írtam miért és ezt a vélaményemet már párszor leírtam hónapokkal ezelőtt is.
NEM azt írtam, hogy "francaba" hanem hogy "a francba" ! :)
És költői túlzást alkalmaztam :D
De tény : nem bírok már magammal, ezért is adtam be 520ra mint a Tesó !
aztán lesz ami lesz
Bocsika félreértesz engem.Az,hogy én itt hangosan leírom az indulataimat az nem jelenti azt,hogy hülyeségre szeretnék itt valakit is buzdítani.
Aki hosszú távon gondolkodik,az itt nem adja el.
Én kicsit türelmetlen vagyok és ki-be ugrálok,de kérek mindenkit,hogy ne kövessen!
:o)
Jól látom, hogy a 15 perces grafikon egy füles csésze alakzat formálódik?
Az alja 503 körül. Ha átviszi az 520-as nyakvonalat, akkor elmehet 537-ig is.
Ti mit gondoltok?
szekszardi (2016. november 17. - 13:08)
Komoly ember nem ír le ilyet, hogy add el vagy vegyél. Tapasztalt tőzsdés sem. Egy óra alatt már közben a BÉT is megadta Neked a választ...
Téma: Mtelekom
Re: 655-s célár a goldmantól
detto71 (2016. november 17. - 09:05)
A 484-es vételedet szerintem add el, mert alatta van az árfolyam és még megy lejjebb is.
Téma: Mtelekom
Bocs, de már megint egy határozott, konkrét felszólítás: "Ne add el!"
Hát nem tanultál sokat a múltkoriból, ami 485 körül volt és akkor épp az ellenkezőjét írtad...
Szerintem meg ahogy korábban írtam, éppen a csésze fülét kezdjük rajzolni. A formáját ismerjük, még nem látszik belőle semmi - ahogy a csészéről is írtam kezdetben, hogy naposon az lesz. De ez csak jóslás persze, viszont jó lenne ha a fülének a jobb oldala is megrajzolódna, ahogy a csészének történt.
Én nem írnék olyat, hogy más konkrétan mit tegyen, főleg, hogy az ellenkezője nagyon nem jött be Neked nemrég, így még elég furcsán is hangzik.
Mtelekom