Ha a 20 on àtmegy azt irjàk h mehet megint nagyobbat! De igen èn is erre szàmolok h visszajön ez..Az a fos, ha jön közbe v.mi jò hir akkor nem biztos..Nagy dilemma ez
Jól csinálod.
:o)
Ha nem saját maga miatt,akkor majd a nemzetközi helyzet miatt,vagy ilyen szarházi pénzes manipulátorok miatt fog korrigálni,mint akik 522-ről lazán visszavágták 503-ig.A tavalyi nyár is milyen szemét volt,pedig egy másodpercig sem lett megkérdőjelezve a 25 Ft osztalék és mégis 426-ig vágták le.
:o(
Átcuccoltam az imént 520-ról 521-re.
Igazából véve ez nem az a papír ami elhúz előllünk.Mindig visszakorrigál.
Múltkor 510-511-en szálltam ki,de hagytam magam elkábítani és 520-on,518-on és 516-on bevásároltam.Végig moziztam az 503-509-es műsort és most sem hiszem el,hogy egyből 530 felé veszi az irányt.
:o(
Szia Szabi!Szeptember ota van telom 450 en vettem! Ezzel ugy vagyok mint te tartom hosszù tàvon ..tudjuk mièrt! A lènyeg: vettem a hèten mèg 508 on is! Azt terveztem 530 körül szòrom ès 15 nèl vissza! Sz.ted müködne?Telot csak 5 hònapja figyelem de azt làtom lehetne ezzel igy jò kis pènzt csinàlni!Azt làtom nagyobb emelkedès utàn sokat visszajön amit megprobàlnèk megjàtszani!Eddig soha nem kereskedtem ìgy! Vèlemènyed?
Nagyon igaz, inni kell minden szabad. Éppen most fejeztem be pl. a Warren Buffett portfóliót. Érdekes eszmefuttatás van benne a papírok forgási sebességéről. Ha bízol egy papírban ami uppol, mennyit veszít az ember, ha ki be száll és pénzt éget, ahelyet, hogy kitart végig. Gyakorlati példa a teló, de főleg az otp.Megérne egy misét ezt kiszámolni annak, aki ki-be szállt vagy aki tartotta. A különbség döbbenetes. Szerintem a minimum elvárás egy ilyen helyzetben, hogy legalább a kereskedési költséges nyerd vissza, ha így teszel +1%. Így Megéri, másképp nem.
na hát látod! átmenetileg kiszórnád azt lentebb visszavennéd! Rendben! Csak tudd már most előre pontosan hol van az a lentebb. Lásd, sokan várták hogy visszajön pont 500 ra és nem jött! sőt.. Szerintem ezt az eladok majd lentebb visszaveszem műfajt csak olyannak szabad csinálni aki tud a saját szigorú szabályai szerint kereskedni. Pl ha eladod és kitüzöd célul, hogy ha lentebb lesz x ft tal az már jó, akkor x ft nál nem fogod várni az y ft ot, hanem nyomod a gombot és örülsz hogy nyertél a lefele körön. Ehhez kell a maximális bizalom a papírhoz, ha eladod, akkor nem más papírt lesegetsz, hanem ki tartasz mellette. Amúgy 30-34 ig következő körben felhúzzák, érdemes várni. (szerintem)
Mtelekom