Én úgy látom a gyenge forgalom alapján hogy a blue papírokat próbálják feljebb lökdösni, hogyha esés van akkor magasabbról essen, ne törjenek fontos támaszok. Más cél nincs is ezzel a bűvészkedéssel.
hát ja... nagyon nem kell izgulni a magyar nyugdíj miatt. 30év múlva az államtól semmi nem lesz(max amivel a ló a hasa alá csap... :)) ) jaa és akkor azt még meg is kell élni.. Szép kilátások.
Én még csak 36 vagyok.. :)) nagyon nem gondolkodom nyugdíjon. Számomra a legfontosabb már a befektetői fegyelem és ezt ajánlom mindenkinek. már nem rezelek be egy egy eséstől, lásd elmúlt hetek.. fel fog ez menni csak türelem kell.
Gratulálok!Meg nyertünk is közben...Én maradok a német oldalon,lassan több nyugdíjat fogok kapni onnan mint itthonról!Itt elfelejtettek bejelenteni,meg ha sikerült csak 4 órában!De ez egy másik történet!Azt gondolom Szabi neked is jól alakulnak dolgaid,nekem meg egy kívánságom van titkon de azt 9 hónap múlva megírom!:)
na ja.."nem véletlen emelkednek az albérlet+lakás árak!" a fák sem nőnek az égig Gummy! CsAK a Telekom árfolyama.. :) Ujépítésű 60m2 es (ára26-28M)lakást450-500 eur ért hírdetnek havonta. nos itt a lényeg! 500-600 eu ért van Bécs és környékén is albi, (közelebb meg amúgy sincs normális meló) és ha leveszed a kijárási költséget,+ még ha hozzáadod hogy a gyerkőc is kijár suliba-oviba és perfekt megtanulja a nyelvet akkor kiderűl hogy értelmes ember már nem bérel Sopronba kecót ennyiért. Ezért fektettem Telkóba!!
Légy szíves - a mai nap végi események fényében- egy pár gondolatot eressz meg kérlek az Mtelekomról. Hogyan látod így a Brexites szavazás előtti napon? Mi volt ez a nap végén?
Utolsó kötés: 451 HUF, 94 911 db (7 HUF, 1.5766 %) (2016.06.22 17:05:29)
Összforgalom: 155 kötés, 660 723 db, 295 441 184 HUF
Ajánlati könyv kiegyensúlyozó szakasz
Oldal Árfolyam Mennyiség
Vétel 451 HUF 24 421 db
Vétel
Cég Aj. Db Ár
Eladás
Ár Db Aj. Cég
Így van ahogy írod!Béreltünk egy lakást,az előző bérlők is vidékiek voltak,ahol dolgozik az asszony gyereke,ott is sok vidéki dolgozik.Általában vidékről jönnek a családok akik nyitnának ausztria felé,nem véletlen emelkednek az albérlet+lakás árak!Sopron egy gyöngyszem nekem.:)
ja Sopron brutál,nem nóóórmálisak az árak...meg más dolgok sem.2-3 év alat20! ezerrel nőtt a bejelentett(!) itt élők száma, eszméletlen.. Én is kint vagyok(nem dicsekvésként mondom) heti 30 órába. 3x 10 órát megyek hetente, ki lehet bírni.. amúgy az biztos, kint ha dolgozol mondom ha(!) dolgozol nyugodtság van. nem leszel millárdos belőle de nyugodt életet tudsz élni normális egészségügyi ellátást kapsz és családipótlékot. kint nem létszükség a mindenáron felhalmozás. a magyar ugyanis kénytelen minnél többet harácsolni,férretenni,itthon mert ha nem akkor öreg korára biztosan megdölik...
Mtelekom