Szia.Több fantáziát látok a telekomában,mint más papírban!Én is Sopronban akartam lakást venni,de elvetettük,mert ezt hitel nélkül megcsináltuk elképzelés szerint!Most vannak más családi teendőim,ami miatt itthon vagyunk,ha rendeződik bővül a család vissza ki,mert inkább dolgozok időszakosan,vagy 4-6 órában könnyebben megélünk,mint itthon.Marad még a tőzsde de már csak szórakozásnak!
Sok türelem kell hozzá, mert a Matáv szeret külön életet élni. Sajnos mostanában inkább lefelé tér el a többiektől.
A népi megfigyelés szerint év elején szokott jobban teljesíteni, osztalékszezon után viszont gyengébb mint a többi.
Most :443 Könyv: 442-444
szerintem no para. hamarosan jön a saját rv vásárlás. 1.6 milla darab tényleg nem sok.DE az árfolyam karbantartásra jó lesz! mint pl a mai nap ha kiveszik azt a 100-140 ezer dbot könnyen lehet hogy 49-en zár.. szerintem sokkal nehezebb és megfontolandóbb lesz berakni kamu pakkokat eladásra,ilyesztegetésre..
Az én meglátásom az az,(ez csak egy vélemény!)hogy a 3.negyedéves gyj után az az november tájt már nagyon sok minden kiderül. tisztulni fog nagyon a kép. ha az alapján is tartható a 25 ft akkor nyugodtan elkezdheted venni már ősszel. de ha csak 15 ft lesz remélem nem akkor is jó ez az ár.
Nem fóbia, csak egy jó beszállóban reménykedem. Nincs most Tkom-m. A tervem hogy jövő év elején megint betárazok Tkomból s tartom az osztiig. 25 Ft-l már 500 fölé fog menni simán, ha addig maradnak a kamatok itthon s a világban.
Mtelekom