vettem én is két kecót, egyet 6 éve annak emelkedett az ára kb 8millát,egyet meg tavaj. 6 éve még évi 8-10%os 5 éves futamidőkre biztos kötvényekbe lehetett tenni a lóvét.pl egy 28 millás lakás meg az akkori drágább illeték helyett most tutti 40 milla kpn ülnék egy összegben. a kiadhatóság is egy nagy dilemma,találsz e normális bérlőt,hosszutávra(!), bevallod e..??, lelakják e..?Szóval érdekes egy dolog nem egyszerű. persze ha már megvan nem gond.nekem arra jó hogy a két kecó hoz annyit hogy a fizuhoz nem kell hozzányúlni. DE ha most kénék venni és mondjuk a mai áron a telkó hoz minden évben 20-25 ft os osztit akkor inkább a telkót választom. Szerintem ez a lakás kiadósdi nem fog örökké tartatani és az egekig menni. Beszélek én persze most vidékről Pestre nincs rálátásom. Akinek lesz pénze és normális bejelentett fizuja az vesz fel hitelt, fog kapni(!)és megpróbálja a sajátját törleszteni, akinek meg nem lesz az meg az egekig szökő albérletet sem tudja majd kifizetni.. igy aztán lakás túlkínálat lesz. TELKÓÓ!
Nem egyszerű egyik sem,esetleg papírból hamarabb ki lehet szállni.A lakás meg biztosabb!Hogy mi lenne a legjobb azt később tudjuk csak meg.Gondolkodtunk mi is az asszonnyal,hogyan tovább.Van egy lakáskassza 2 év múlva lejár...nyugdíj befektetésnek kell valami.Meg ha már a gyerekek tartják a szülőket egy gyerek se ártana még!:)Viszont a kinti munka sem rossz,ha annyit keresel,hogy nem tudod elkölteni!Tervek azok vannak,meg a hülyeség!:),Hajrá Szabi!
Én is leáltam..van úgy ,hogy rá se nézek szinte napokig,csak este vetek rá egy pillantást.. Számomra a bizalom benne a legnagyobb láncszem (aztán remélem nem pofára esés lesz, időm van, tbsz en alszik)lehetne helyette venni két lakást is, (van ahol hármat is), vettem is.. de azzal is csak a baj van, aztán meg abból sem olyan könnyű a kiszállás.. türelem,nyugalom :)
Gratulálok ezzel a mennyiséggel,már lehet rángatni az árfolyamot,úgy fél tíz tájékában!Jó hallani van ilyen is!Kicsit visszább vettem a lendületből,elég ez a pár ezer darab!Sok sikert kívánok!Most kicsit leálltam lazábban veszem a dolgokat,de tejfakasztóra nagy buli lesz!:)
Mtelekom