Te komolyan azt hiszed, hogy aki beragadt, azok mind addig ott ücsörögnek 340-nél, hogy visszakapják a pénzüket? Én 603-nál vettem bele először ember, aztán itt vagyok. De fasza lenne,ha ott várnám az árfolyamot. Most már értem, hogy miért beszélsz ződeket!
ha odáig elmenne akkor már komolyabb pénzeket kellene visszacsengetni az egyszereplőnek.ű
eddig 1 év óta kb. ilyen nagyságú fordulatnak még a fele sem történt.
én két jemeni diákkal laktam együtt a kollégiumban. Év közben alig-alig imádkoztak. Vizsga előtt viszont egyre gyakrabban. Egy kis imaszőnyeget terítettek le, szigorú tájolással. De mint említettem ezt az imaszőnyeget sokan használták és a vizsgák előtt megnőtt az imaszőnyegre az igény. Ezért, ha nagy volt a szükség, akkor tökéletesen megfelelt az imaszőnyeget helyettesítőként néhány leterített újságlap. (persze szigorú tájolással :) )
nincs.
a vasas példa túlzó.
a papok pedig legyenek papok ha ezt hírdetik és ne kapzsik és pofátlanok.
Tisztelet a kivételnek.
Egy kulturországban nincs ilyen állami támogatás meg nemzet színésze aki óriási összegekért nyáladzik ami deklarálja "Én vagyok a nemzet színésze !"
engem konkrétan jobban izgatott, hogy a múltkor szombaton mentem egy vastelepre és zárva találtam. Ezután hétfőn délután, de zárva találtam. Jaaa. Nagy táblán: téli nyitvatartás... Ezek szerint én voltam figyelmetlen. Felháborító, hogy vannak emberek, akik nem azt lesik, hogy engem kiszolgálhassanak akkor, amikor azt én igénylem. Arcátlanság. Ha én vasárnap éjszaka akarok vasat venni, akkor is legyen ott valaki és szolgálja ki a vevőt. Nem?
Persze a templomok nyitva tartása más kérdés. Ha elkövetsz egy bűnt, akkor a feloldozás nem várhat. És a papok is csak félig meddig emberek. Nincs igazam?
Mtelekom